KAŽU DA JE NAJLEPŠA ŽENA SRPSKIH FUDBALERA: O suprizi Sergeja Milinkovića Savića pisali su i BRITANSKI MEDIJI, evo šta je završila
Foto: Printscreen/Instagram

KAŽU DA JE NAJLEPŠA ŽENA SRPSKIH FUDBALERA: O suprizi Sergeja Milinkovića Savića pisali su i BRITANSKI MEDIJI, evo šta je završila

Stars -

Sergej Milinković-Savić i njegova izabranica Natalija Ilić nedavno su postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Irina.

Malo zajedničkih fotografija se može videti na društvenim nalozima ovog mladog para, iako su već nekoliko godina zajedno.

Natalija Ilić, Sergej Milinković-Savić
foto: Printscreen/Instagram

O Nataliji se vrlo malo zna, osim da je iz Novog Sada i da je završila medicinu. Ono što se može zaključiti sa fotografija sa njenog profila na Instagramu jeste da je ljubitelj putovanja i konja i da voli da posećuje dobre restorane.

Mnogi smatraju da je jedna od najlepših žena srpskih fudbalera.

Sergej Milinković Savić, Natalija Ilić
foto: Printscreen/Instagram

Svoj privatni život kriju "kao zmija noge", ali i po onim malobrojnim fotografijama zaključuje se da ljubav među njima velika i jaka.

Natalija Ilić
foto: Printscreen/Instagram

Ono po čemu je Natalija najprepoznatljiva jesu njene prodorne plave oči, zbog kojih je i britanski "The Sun" pisao o njoj.

Sergej nosi ranac od 3.300 dolara

Deo fudbalske reprezentacije Srbije je pre neko veče stigao u Beograd, a mnogi su primetili modni detalj koji je poneo Sergej Milinković Savić.

Iako su svi bili sportski odeveni, mnogi su primetili da je Sergej Milinković Savić nosio Luj Viton ranac koji košta 3.300 dolara.

fudbaleri, aerodrom, orlovi, Vanja Milinković Savić, Sergej Milinković Savić
foto: ATA images

Kako nisu postigli očekivani rezultat na sportskom takmičenju, njihov doček nije bio veličanstven, već sasvim običan povratak sa utakmice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track