"RAZGOVARALA SAM SA ZORANOM MARJANOVIĆEM I SA INDI O NJIHOVOJ VEZI!" Ljiljana Stanišić otkriva saznanja o odnosu dvoje poznatih
Foto: Tamara Trajković, Zorana Jevtić, Kurir Televizija

stars

"RAZGOVARALA SAM SA ZORANOM MARJANOVIĆEM I SA INDI O NJIHOVOJ VEZI!" Ljiljana Stanišić otkriva saznanja o odnosu dvoje poznatih

Stars -

U emisiji "Puls Srbije" kod Milice Marković gostovala je novinarka Kurira Ljiljana Stanišić koja je komentarisala aktuelna dešavanja u svetu poznatih.

Najpre se osvrnula na vezu Zorana Marjanovića i Indi Aradinović.

Ljiljana Stanišić
foto: Kurir televizija

- Desilo se to da je Kurir imao jednu zaista ekskluzivu. Naša ekipa bila je na gradskom bazenu, privatnom do duše i uslikali su muzičku zvezdu Indi sa Zoranom Marjanovićem. U prvom trenutku prema rečima novinarke koja je to uradila, to nije bilo ništa čudno jer njih dvoje se itekako poznaju koliko sam ja informisana još od 2004. godine. To prijateljstvo datira pre ovog nemilog događaja - rekla je Stanišićka i dodala:

- Oni su sarađivali. Zoran Marjanović je uspešan kompozitor i tekstopisac koji je napravio velike hitove i to je jedna činjenica. Njih dvoje su sarađivali u poslovnom smislu. Međutim, kako saznaje Kurir, ta poslovna saradnja se u ovih poslednjih nekoliko meseci pretvorila i u tu neku emotivnu vezu. To je saznanje koje imaju naše kolege. Naravno, ja sam porazgovarala i sa Indi i sa Zoranom. Oni su još uvek tajanstveni po tom pitanju, a danas ću napisati jedan tekst pa ćete sutra u štampanom izdanju, naravno i kasnije na portalu, pročitati detalje i sve ono što sam u međuvremenu saznala, a što se tiče njih dvoje. Želela bih da kažem: Sve pohvale za Mašu Komatinu koja je imala ovako veliku ekskluzivu koja je za svaku pohvalu! Ona je novinarka koja je donela dokaz i potvrdila saznanja Kurira.

01:41

RAZGOVARALA SAM I SA ZORANOM MARJANOVIĆEM I SA INDI O NJIHOVOJ VEZI! Ljiljana Stanišić otkriva saznanja o odnosu dvoje poznatih

Komentarisala je i izjavu Jelene Karleuše koja se odnosi na repere Vojaža i Crni Cerak kada je rekla da će oni biti zaboravljeni već sledeće godine.

- Ne slažem se sa tom njenom izjavom. Ti reperi su dosta popularni među mladima i ne vidim zašto bi bili zaboravljeni. Ali Jelena voli tako da provocira, odgovori ona njima, pa oni njoj i tako - zaključila je izmeđuostalog Stanišićka.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:14

DRAMA U DUBAIJU: Indi i Edita izbacuju vodu iz smeštaja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track