Voditeljka Dragana Kosjerina nedavno se udala za stomatologa Bojana Perduva, a njene slike u bikiniju nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Naime, ona je nedavno na svom profilu na Instagramu objavila sliku u minijaturnom bikiniju i zapalila mreže. Voditeljka se mokra do gole kože slikala u kupaćem kostimu, kako izlazi iz vode, a svaka linija na telu joj se ocrtavala koliko je zgodna.

dragana-kosjerina.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Zgodnu voditeljku nemamo prilike često da vidimo u ovako provokativnim izdanjima, a zbog ove slike, svima je pala vilica, te je usledila lavina komentara:

"Ovakva se jednom rađa", "Idealna žena", "Ima telo za desetku", "Kakva bomba", "Koliko je ženstvena, najlepša voditeljka", "Dragana grmi u svakom izdanju, a sad nas je sve raspametila" - bili su samo neki od komentara na račun lepe voditeljke.

Osim toga, Dragana je pokazala i kako je plutala na površini mora, a svi su komentarisali da ima idealne ženske proporcije tela.

Nedavno se udala za stomatologa

Podsetimo, Dragana Kosjerina i Bojan Perduv najpre su organizovali versko venčanje, a sutradan su se u prisustvu porodice i prijatelja u luksuznom beogradskom hotelu pred matičarem zakleli jedno drugom na večnu ljubav.

Međutim, ono što je privuklo veliku pažnju jesu voditeljkine burme. Dragana nije imala jednu burmu kao njen suprug, već dve - od žutog i belog zlata.

Mladenci su se odlučili za prstenje "Cartier", čije su cene od 2.100 evra i 2.830 evra.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

Kurir Dragana Kosjerina