Folker Radiša Trajković Đani oglasio se vidno besan nakon proslave posvećene našim olimpijcima vidno razočaran u kolege, jer nije stigao na red da izađe na binu.

Ono što se nakon Đanijeve objave počelo komentarisati na mrežama, jeste to i koji su to pevači sinoć uveseljavali naše sportiste.

Na slavlju su od pevača bili i pevali Milica Pavlović, Milica Todorović, Danica Crnogorčević, Tanja Savić, Željko Šašić, Nikola Rokvić i Ina Gardijan.

Veče je otvorila mlada pevačica Ina Gardijan, koja je zabavljala sportiste oko nekih 40 minuta, nakon nje je stigla Milica Pavlović, koja je pevala oko pola sata. Nakon Milice je napravljena mala pauza, tokom koje je za muziku bio zadužen di-džej, posle čega je na scenu izašao Rokvić.

Instagram/nikolarokvic Novak Đoković u provodu

Ono što su mnogi od njih čekali je usledilo nakon Nikole, kada je na scenu izašla Danica Crnogorčević, koja je nekoliko pesama posvetila Đokovićima i pevala oko nekih 20 minuta.

Iako je došao među prvima, ni nakon Danice nije došao red na Đanija, već na Tanju, koja je svoje hitove pevala oko 30 minuta.

Posle Tanje, na scenu je krošila Milica Todorović, dok je Đani, kako je napisao, slavlje napustio besan u pet sati ujutru, a da na scenu izašao nije i za to je optužio svoje kolege.

Instagram/milicatodorovicofficial Bogdan Bogdanović u transu uz Milicu Todorović

- Ja dođem u 22 sati i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju! Čekam da pevam... A velike zvezde od mojih kolega naravno održe koncert? A dogovor svi po par pasama! Otišao u 5, nisam ni otpevao nijednu pesmu! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer!!! Bio tu, al' ponižen - napisao je Đani.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

Kurir Aleksa i Nole u transu uz Milicine hitove