Premijera filma "Megdan: Između vode i vatre" danas je oduševila publiku na jubilarnom 30. Sarajevo Film Festivalu, a sve oči bile su uprte u pevačicu Maju Berović.

Muzička zvezda, koja se okušala u glumačkim vodama, stigla je na premijeru sa suprugom Alenom i odmah privukla pažnju medija i fanova.

Maja Berović, koja u filmu igra jednu od uloga, blistala je na crvenom tepihu u elegantnoj haljini, a njen dolazak izazvao je pravo oduševljenje.

Nemanja Nikolić PEVAČICA PROŠETALA CRVENIM TEPIHOM Evo koliko košta brutalna haljina u kojoj se Maja Berović pojavila na Sarajevo film festivalu

Pevačica je za ovu priliku odabrala izvanrednu srebrnu haljinu brenda Retrofete, poznatu kao KyreeKleid, čija cena iznosi 1.115 evra. Haljina je isticala njen glamur i sofisticiranost, savršeno upotpunivši njen dolazak na premijeru.

Nakon što je pozirala sa suprugom, pridružila se ostatku ekipe filma, uključujući Aleksu Balaševića, koji je bio u društvu supruge i kćerke.

img20240822wa0016.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Na jednoj od fotografija našli su se Maja Berović, Nina Seničar, i Vojin Ćetković, čime je dodatno uvećana pažnja i iščekivanje oko filma.

Film "Megdan", koji prati priču bivšeg vaterpoliste Petra, doneo je novu dimenziju balkanskog filma, a Maja Berović je svojim prisustvom i ulogom doprinela ovom spektaklu.

kurir.rs/telegraf.rs