KAJA OSTOJIĆ ĆERKI NAPRAVILA GALA ROĐENDAN U BG! Za poklon iskeširala čak 20.000 €! Svi detalji slavlja, verenik sve vreme uz nju
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

KAJA OSTOJIĆ ĆERKI NAPRAVILA GALA ROĐENDAN U BG! Za poklon iskeširala čak 20.000 €! Svi detalji slavlja, verenik sve vreme uz nju

Stars -

Pevačica Kaja Ostojić (41) ćerki Nikolini (22) kupila je sat marke "roleks" koji je platila 20.000 evra.

Naime, Kaja je odrešila je kesu i svojoj mezimici je za rođendan priredila gala proslavu i poklonila skupoceni sat.

- Svi znaju da Kaja ne žali novac kada je Nikolina u pitanju. Iako joj je još odmalena usadila stav da materijalno nije važno koliko ljubav i sreća porodice, kao i svaki roditelj, voli da daruje detetu nešto vredno. Izabrala je "roleks", koji je Nikolina dugo želela, i za njega je izdvojila oko 20.000 evra - priča dobro obavešten izvor, koji je prisustvovao i rođendanskoj proslavi.

Kaja Ostojić
foto: Pritnscreen/Instagram

- Slavlje je održano u poznatom beogradskom restoranu na vodi. Kaja i njen izabranik Miloš potrudili su se da sve izgleda savršeno, počev od dekoracije prostora, preko hrane, pića, rođendanske torte, do muzike... Gosti su uživali u morskim plodovima, specijalitetima internacionalnih kuhinja, ali i glomazne raskošne i preukusne slavljeničke torte... Nisu razmišljali o novcu, želeli su da sve bude na visokom nivou. Iako je radno vreme lokala do ponoći, vlasnici su im izašli susret, te su Kaja, Miloš i Nikolina sa najbližim prijateljima slavili do kasno u noć. Proslavi je prisustvovao i Milošev sin, kao i Kajin brat - ispričao je izvor.

Kaja Ostojić
foto: Pritnscreen/Instagram

Kajina ćerka živi u Americi

- Nikolina je izrasla u divnu devojku, preponosna sam na nju, svi je hvale. Veliki je radnik, stvarno se trudi, u roku od jedne godine završava dve, uči stalno, dan i noć. Ja sam joj oduvek bila vetar u leđa, čak i kada je odlučila da ide u Ameriku. Iako mi je to teško palo, podržala sam je, kao što ću uvek činiti. Skoro mi je priredila jedno od lepših iznenađenja u životu, nazvala me je i rekla da je dobila belgijsko državljanstvo. To mi je ulepšalo godinu, a ne dan. To joj je jako bitno, prozor u svet, s obzirom na to da živi preko Atlantika - kazala je atraktivna pevačica jednom prilikom.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:05

Kaja Ostojić uživa sa novim dečkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja