Globalna tema o kojoj se priča jeste ona oko Lijama Pejna, on je postao popularan u fenomenu "One direction" koja je par godina bila najpopularnija tinejdž grupa.

Došlo je do vesti da je tragično završio svoj život u jednom hotelu. Svet je u šoku zbog psihičkih bolesti koje su po njega imale koban ishod, a kraju pop zvezde doprinela depresija, alkohol i narkotici.

Kurir televizija Recepcionar hotela predvideo smrt popularnog pevača!

Inače, dosta interesantna informacija jeste da su ljudi iz hotela zvali policiju, odnosno šef recepcije i rekao da pošalju nekoga jer imaju balkone i oni se plaše da će on da naudi sebi. Prethodno je polomio svoj laptop, neke stvari po hoteli, ali je neverovatna slučajnost da je to rekao šef recepcije i da se to par trenutka nakon toga i dogodilo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Kurir televizija DOK NAROD KLECA, ESTRADA UŽIVA U RASKOŠI! Povećavaju plate članovima benda, POSKUPLJUJU NASTUPE! Zna koliko košta samo OVA stvar!