Biljana Jevtić imala je tu čast da davne 1997. godine bude u društvu latino američke glumice Korajma Toris poznatije kao Kasandra. Te godine je Kasandra prvi put došla u Srbiju a naša pevačica imala je tu čast da sa njom sedi za istim stolom, i upravo taj momenat ovekovečili su jednom fotografijom koju je Biljana podelila na svojim društvenim mrežama.

Screenshot_20241021-142715_Facebook.jpg
Printscreen Facbook 

Obe su blistale u crnim odevnim kombinacijama i sa istim karminima, a Jevtićeva je uz fotografiju napisala:

- Kasandra i ja 1997. godine

Međutim, ono što su njeni pratioci komentarisali je da je Biljana mnogo lepša od Kasandre.

1.jpg
Printscreen Facbook 

"Svaka čast, ali je naša Bilja puno lepša", "O Biljo svaka čast, ne znam ko je lepša", "Biljo ti si lepša od Kasandre" i mnogi drugi gde su uglavnom svi oduševljeni lepotom pevačice.

444.jpg
Printscreen Facbook 

Podsetimo, kolumbijska glumica Koraima Tores, mnogima poznatija kao Kasandra, prošlog meseca boravila je u Srbiji tri dana zbog poslovnog angažmana na seriji "Igra sudbine".

Naime, ona će se u ovom serijskom ostvarenju pojaviti kao specijalni gost, a kako je protekla saradnja na setu na našim glumcima, otkrili su nam glavni akteri ove serije.

Kurir televizija SAMO JE ZAPEVALA OVU PESMU! Biljana Jevtić nije mogla da sakrije emocije kada se ON pojavio u studiju kao iznenađenje!