Nenad Marinković Gastoz trenutno boravi u rijalitiju "Elita" gde pokušava da osvoji Anđelu Đuričić. Pred kamere televizije Pink stao je samo nekoliko nedelja nakon što je deportovan iz Tajlanda, gde je dva meseca proveo u zatvoru.

To nije bio prvi put da je Gastoz imao susret s nadležnim organima. On se našao u problemu, doduše indirektno, i pre šest godina kada je policija upala u njegovu kuću u Svilajncu kada su u njegovom domu tražili oružje i drogu.

elita-08092024-0161.jpg
ATA images 

Gastoz se tada nalazio u rijalitiju "parovi", ali je celu dramu u to vreme za Kurir prepričao njegov bivši cimer i prijatelj Vladimir radača, koji je i živeo s njim u toj nekretnini.

- Nekoliko uniformisanih lica pozvonilo mi je u petak u šest sati ujutru. Najpre sam pomislio da moram da pomerim svoj auto jer je poslednjih dana bilo reči o poplavama. Međutim, čim sam otvorio vrata, oni su mi na nos nabili nalog za pretres. Bio sam sam jer je Nenad u rijalitiju. Budući da znam svoja prava, odmah sam pozvao dva svedoka jer sam se uplašio nameštaljki. Bio sam šokiran kada sam čuo da traže drogu i oružje. Nenad i ja nemamo nikakve veze s tim! - tvrdio je tad Radača.

elita-08092024-0212.jpg
ATA images 

Marinkovićev prijatelj je ispričao da se policija zadržala sat i po.

- Pretražili su svaki ćošak. Sve su gledali, do najsitnijeg detalja. Čitao sam u medijima da je prošle nedelje bila akcija policije i da su pohapsili dosta ljudi zbog droge, ali Nenad i ja nemamo veze s tim. Ne znam da li smo nas dvojica omraženi zbog rijalitija, ili smo nekome na piku pa nas je prijavio bez osnova. Gastoz i ja nikad nismo imali dodirnih tačaka s nelegalnim poslovima, a kamoli s drogom. Nismo mi neki tamo klošari, nego pošteni momci - poručio je Vladimir.

2410-radaca.jpg
Printscreen 

U to vreme je takođe učesnik "Parova" Milutin Radosavljević Mili tvrdio da njegovom cimeru iz rijalitija život visi o koncu jer mafija hoće da ga ubije zbog duga:

- Gastoz je opasan folirant. Kao, ušao je u „Parove“ zbog promocije, a zapravo je pobegao od krimosa koji ga jure zbog duga od 50.000 evra. Od mafije je uzimao i drogu i sad - prpa, bato! Sve znam o njemu. Bilo mu je lepo dok je uzimao belo, a sad beži jer nema više nastupa po klubovima kao pre. Što je pevao, pevao je, sad mu se piše crno jer nema šanse da vrati te pare. To je ozbiljna lova, a on je ko crkveni miš!

1641818195871.jpg
Kurir Privatna Arhiva 

 Radača je prokomentarisao i te Milijeve tvrdnje.

- Ma, on lupeta gluposti. Da nije smešno, bilo bi tužno. On je ljubomoran na Gastoza. Što se mene tiče, a znam da i Nenad isto to misli, policija može svaki dan da dolazi, ali za to nema razloga jer smo nas dvojica čisti kao suza - zaključio je tada Radača.


Gastoz je svojevremeno iznenadio javnost odgovorom na pitanje koje sve vrste droge je koristio:

- Sve! Ja sam tip koji voli sve da proba, često nemam granicu, ali sam i karakter. Neću da nabrajam i reklamiram to zlo. Želim da poručim omladini da ne budu mnogo radoznali i da nikad ne probaju takve stvari.

Kurir.rs

 Bonus video:

Kurir televizija GASTOZOV OTAC ZA KURIR TVRDI: NENAD i LUNA su se krili u mojim kolima, bilo je VIŠE OD POLJUBACA!