Jana Todorović je za medije otkrila kojim metodama se služi kako bi smršala.

Naime, ona je istakla da nije pobornik teretane i zdrave ishrane, već da je koristila injekcije koje se ubrizgavaju u stomak, tačnije lek "Ozempik", koji joj pomogao da izgubi kilograme.

janatodorovic-2.jpg
Printscreen/Instagram 

- Smršala sam nekoliko kilograma, možda sedam, osam, što je za mene puno. Da budem iskrena, prvo sam koristila one injekcije što se špricaš jednom nedeljno u stomak. Ja uvek iskreno, s neba, pa u rebra. I posle toga sam uzimala neke tabletice. Sa njima izgubim apetit. Zadovoljna sam kako je sada - kaže Jana i otkriva šta joj muž kaže kada nabaci kilograme:

- Moj muž voli da ja budem prvenstveno zdrava i voli kada sam mršavija. Naravno, ne da mi da pijem te tablete. Kaže: "Nemoj da se truješ molim te, nemoj da primaš te injekcije." Voli da ja skidam prirodno, ali ja nemam vremena za dijete i za neki sport - rekla je pevačica za "Republiku".

screenshot-27.jpg
Kurir Televizija 

Ona je pored toga dodala da nije veliki fan teretana.

- Jesam za teretanu ko voli, ali meni je nekako lakše kad trening mogu da odradim kod kuće. Uhvati me s vremena na vreme neki period kad zakažem po 30 - 40 treninga u dva meseca i onda godinu dana pravim prauzu - izjavila je Jana za "Grand".

Podsetimo, lek "Ozempik" se koristi u lečenju dijabetesa tip 2, ali ga mnoge javne ličnosti zloupotrebljavaju i upotrebljavaju za mršavljenje. Nedozvoljena upotreba leka može dovesti do ozbiljnih posledica po organizam, kao što je akutno zapaljenje pankreasa, poremećaji srčanog ritma, anafilaktička reakcija i mnogih drugih.

Kurir.rs/Informer

 Bonus video

05:19
STARS EP 409 Izvor: Kurir TV