Zamislite svet u kojem su tehnologija i muzika savršeno spojeni, svet u kojem vam telefon omogućava da svaki trenutak bude ispunjen vrhunskim zvukom i besprekornim performansama. Taj svet nije daleko – zapravo vam je na dohvat ruke! TECNO, globalni lider u inovacijama, donosi vam promociju koju ne bi trebalo propustiti. Ako tražite telefon koji pruža izvanredan odnos cene i kvaliteta, TECNO Spark 20 Pro je pravi izbor za vas. Ovaj model nije samo još jedan pametni telefon na tržištu; on je pouzdan saputnik u svakodnevnim izazovima, omogućavajući vam da uživate u tehnologiji bez kompromisa. Uz svaki Spark 20 Pro kupljen između 19. avgusta i 1. septembra, dobijate i prenosivi Bluetooth zvučnik koji će vaše iskustvo podići na novi nivo.

Mobilan zvučnik: Kvalitet zvuka gde god da ste

BT zvučnik koji dolazi uz Spark 20 Pro nije običan dodatak. Reč je o uređaju koji nudi vrhunski kvalitet zvuka u kompaktnom i prenosivom obliku. Bez obzira na to da li ste kod kuće, na odmoru, ili u parku sa prijateljima, ovaj zvučnik omogućava vam da ponesete muziku sa sobom gde god da krenete. Njegova kompaktna veličina ne umanjuje snagu zvuka – naprotiv, on pruža čist i snažan zvuk koji će ispuniti svaku prostoriju ili otvoreni prostor. Dugotrajna baterija garantuje da možete uživati u omiljenim melodijama satima, bez potrebe za stalnim punjenjem.

Zamislite trenutke kada želite da se opustite uz muziku – nakon napornog dana na poslu, tokom vikend izleta ili jednostavno dok pripremate večeru kod kuće. Sada je sve to moguće uz TECNO BT zvučnik, koji dolazi NA POKLON uz kupovinu vašeg novog telefona.

spark-20-pro2.jpg
promo 
foto: Promo

Spark 20 Pro: Više od samo telefona

Spark 20 Pro nije samo uređaj za komunikaciju – to je kompletan alat za sve što vam je potrebno u digitalnom svetu. Sa svojim moćnim procesorom, velikom memorijom, i dugotrajnom baterijom, ovaj telefon nudi performanse koje su obično rezervisane za mnogo skuplje uređaje. Kamera visokog kvaliteta omogućava vam da zabeležite svaki trenutak, dok veliki ekran pruža sjajno iskustvo za gledanje filmova, igranje igara, ili pregledanje interneta.

Pored toga, Spark 20 Pro dolazi sa unapređenim operativnim sistemom i nizom funkcija koje čine svakodnevno korišćenje jednostavnijim i efikasnijim. Bilo da koristite telefon za posao, zabavu ili oboje, možete biti sigurni da Spark 20 Pro pruža sve što vam je potrebno.

Odlične ponude i popusti na Spark 20 seriju

TECNO brend, poznat po svojoj filozofiji "Stop At Nothing", pruža vam priliku da dobijete kvalitetne uređaje po veoma povoljnim cenama. Pored poklona u vidu BT zvučnika, tokom promotivnog perioda imate priliku da iskoristite specijalne popuste na ostale modele iz Spark 20 serije.

spark-20-pro1.jpg
promo 
foto: Promo

Evo ponuda koje vas čekaju:

  • Spark 20C (128+4GB) – Sada po neverovatnoj ceni od samo 12.999 RSD. Ovaj model je idealan za one koji žele savršen balans između cene i performansi, nudeći dovoljno memorije za sve vaše potrebe.
  • Spark 20C (128+8GB) – Dostupan po atraktivnoj ceni od 14.999 RSD. Više memorije znači više slobode za sve vaše aplikacije, fotografije i igre.
  • Spark 20 (256+8GB) – Ovaj model je vaša najbolja opcija po izuzetnoj ceni od 16.999 RSD. Sa ovim telefonom, nema kompromisa kada je reč o kapacitetu skladištenja i brzini rada.

Ovi modeli su dizajnirani sa posebnom pažnjom na detalje, kako bi zadovoljili i najzahtevnije korisnike. Elegantni dizajn, pouzdane performanse i pristupačne cene čine Spark 20 seriju idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu – bilo da volite da fotografišete, igrate igre ili jednostavno želite da budete povezani sa svetom.

spark-20-pro2.jpg
promo 
foto: Promo

Iskoristite priliku: Posetite najbližu prodavnicu

TECNO vas poziva da iskoristite ovu jedinstvenu priliku i unapredite svoj digitalni svet. Posetite Gigatron, Tehnomedia, i Tehnomanija prodavnice ili online shopove, i postanite deo TECNO porodice. Promocija traje do 1. septembra ili dok zalihe traju, stoga ne čekajte – učinite korak napred i otkrijte svet neograničenih mogućnosti sa Spark 20 Pro i prenosivim BT zvučnikom.

Sa TECNO, granice ne postoje – dobijate kvalitetan uređaj, mobilan zvučnik i priliku da živite život bez ograničenja. Za sve dodatne informacije, posetite sajtove navedenih maloprodaja ili se obratite direktno u radnjama.

Uživajte u kvalitetnom zvuku i besprekornim performansama, gde god da se nalazite!

Promo