AMERIKANAC DŽASTIS SE PRE GODINU DANA PRESELIO U SRBIJU: Prodao je sve što ima! Ovde je dobio prijatelje, ali i 5 kg! (VIDEO)
Džastist Rid već godinu dana živi u Srbiji, Foto: Printscreen TikTok

ZAVOLEO NAŠU ZEMLJU

AMERIKANAC DŽASTIS SE PRE GODINU DANA PRESELIO U SRBIJU: Prodao je sve što ima! Ovde je dobio prijatelje, ali i 5 kg! (VIDEO)

Društvo -

TikToker Džastis Rid, koji je popularan na društvenim mrežama, pre tačno godinu dana dao je otkaz, prodao sve što ima i preselio se u Srbiju!

Upravo tome je posvetio jedan video-snimak i osvrnuo se na prethodnu godinu.

- Dao sam otkaz, prodao kuću i preselio se na Balkan. O čemu sam razmišljao? Taj snimak je snimljen na današnji dan pre godinu dana i od tada se sve promenilo. Da li govorim jezik ili imam porodicu ili nasleđe u bilo kojoj od tih zemalja - Ne - rekao je Džastis.

Podsetio je da je do sada posetio svaku bivšu jugoslovensku državu.

- Možda nemam nikakvo nasleđe ili porodicu na Balkanu, ali znam da će jednog dana moja deca moći da kažu da imaju. Sve što imam je u ovim torbama, sve ostalo sam prodao i to je najbolja odluka koju sam ikada doneo, Možda nemam mnogo, ali danas imam prijatelje, dom i posao, život - naveo je ovaj Tiktoker.

Rekao je i da mu nedostaje američka hrana, ali i da mu je hrana sa ovih prostora prirasla za srce.

- Bukvalno, ugojio sam se pet kilograma! Hvala vam svima. Učinili ste da mi ova godina bude najzapamćenija i najuspešnija u životu. Sledeća godina će biti još bolja, sa još više rizika i ludih ideja i sa više učenja i edukacije o ovom delu sveta - zaključio je Džastis.

Bonus video:

03:08

AMERIKANAC BI VOLEO DA JE SRBIN! Glumac se za vreme pandemije preselio u Beograd, HOĆE DA FILMOVIMA PROMENI SLIKU O NAŠEM NARODU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja