Ljubica Boljević provela je noć pod otvorenim nebom u nacionalnom parku u Kolumbiji, a spavala je na ljuljašci!

Sa korisnicima Tiktoka podelila je svoje nezaboravno iskustvo.

- Da li sam ja to provela noć u ljuljašci u nacionalnom parku u Kolumbiji? Naravno da da. Ovo je jedna od mojih ne tako pametnih odluka prilikom solo putovanja. Čula sam da možete iznajmiti ovu ljuljašku, spavati ovde i gledati izlazak sunca na plaži, pa sam pomislila da bi to bilo zanimljivo iskustvo - ispričala je Ljubica.

Međutim, prevarila se.

- U osam ujutru stigla sam u jedan od najlepših nacionalnih parkova u Kolumbiji, po imenu Tajrona. Ljuljaške i šatore možete bukirati na ulazu u park, a onda vas čeka oko dva sata šetnje do plaže i mesta gde ćete spavati. Prizori su predivni, prolazi se pored nekoliko plaža, a onda sam stigla i do glavne i najpoznatije plaže, gde ću provesti noć - navela je ona.

Radi se o plaži Kabo San Huan.

- Ovde možete videti kućicu gde se nalazi petnaestak ljuljaški i gde ćemo mi spavati. S obzirom da je preko dana bilo 35 stepeni, mislila sam da će uveče biti prijatno, međutim smrzla sam se. Vetar je gore duvao nenormalno, spavanje u duksu nije mi pomoglo, budila sam se na svakih pola sata, tako da moja avantura spavanja u ljuljašci se pretvorila u neprospavanu noć - podelila je Ljubica sa svojim pratiocima.

Mada, kako navodi, bar je videla izlazak sunca.

- Moram vam priznati da je buđenje u pet jutru i gledanje izlaska sunca sa strancima koje si tek upoznala iz ovako divnog mesta stvarno jedinstveno iskustvo i podstaklo me na to da stvarno treba da budem zahvalna za sve što sam videla i doživela na putovanjima, jer znam da ne dobije svako ovakvu priliku. Na kraju, iako nisam oka sklopila, bar u svojoj listi mogu da čekiram, spavala u ljulješci na plaži u Kolumbiji - zaključila je ona.

Bonus video:

Kineska medijska grupacija Neverovatno putovanje sa životinjama!