Najfotogeničniji grad Mediterana Rovinj ponovo je domaćin Weekend Media festivala, koji okuplja vodeće predstavnike medijskog i poslovnog sveta. U okviru festivala kompanija (WMG) Wireless Media Group, lider u oblastima digitalnih transformacija i medija u Srbiji i regionu, organizovala je tradicionalno okupljanje u konobi “Veli Jože”, poznatoj po svom autentičnom šarmu i vrhunskoj istarskoj kuhinji.


Večeras je konoba “Veli Jože” bila domaćin poslovnim partnerima, saradnicima i prijateljima WMG-a. Gosti su uživali u izvanrednoj atmosferi, koju je dodatno obogatio DJ Sword, poznati umetnik Endi Špada, svojim muzičkim nastupom.

WMG Najfotogeničniji grad Mediterana Rovinj ponovo je domaćin Weekend Media festivala, koji okuplja vodeće predstavnike medijskog i poslovnog sveta.


Veče je bilo obeleženo delikatesama istarske kuhinje, a gosti su s oduševljenjem uživali u svakom zalogaju i gutljaju vina sve do kasnih sati. Ambijent konobe i prijatan ugođaj stvorili su idealno okruženje za razmenu ideja i jačanje poslovnih veza.


„Naša tradicija okupljanja tokom Weekend Media festivala nastavlja se i ove godine. Ovo je prilika da se zahvalimo našim partnerima i prijateljima na dugogodišnjoj saradnji, kao i da zajedno uživamo u izuzetnoj atmosferi koju Rovinj pruža“, izjavili su iz WMG-a.
Pogledajte foto-galeriju i doživite atmosferu ove nezaboravne noći.

Promo