ĐURIĆ ČESTITAO VIDOVDAN IZ DALEKOG PARAGVAJA: Misli su nam na KiM i sa otadžbinom dok činimo sve da Srbiju osnažimo u svetu
Foto: Printscreen

Ministarstvo spoljnih poslova

ĐURIĆ ČESTITAO VIDOVDAN IZ DALEKOG PARAGVAJA: Misli su nam na KiM i sa otadžbinom dok činimo sve da Srbiju osnažimo u svetu

Politika -

Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić upitio je čestitke srpskom narodu povodom današnjeg velikog praznika iz Paragvaja gde boravi na 54. redovnom zasedanju Generalne skupštine Organizacije američkih država, u kojoj naša država ima status stalnog posmatrača.

Ministar Marko Đurirć
Ministar Marko Đurirćfoto: Printscreen

- Ovog Vidovdana smo u Paragvaju, u gradu Asunsion. Ali, naše misli su na Kosovu i Metohiji. I dok razgovaramo tokom dana sa desetinama sagovornika iz zemalja širom sveta, naše misli su u našoj Otadžbini, sa željom da i našim radom, ovde, doprinesemo njenom boljem pozicioniranju u svetu, prijateljstvima, vezama, koje će doprineti tome da duhovna vertikala, koja je vekovima osnov naše državnosti, traje i u budućem vremenu - poručio je Đurić i dodao:

- Samo ekonomski jaka, politički povezana i prijateljstvima širom sveta osnažena Srbija može da doraste idealima, koji su postavljeni mnogo generacije pre nas. Dakle, i ovog Vidovdana naše misli su sa zemljom i narodom kojima služimo i za koje radimo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track