NE PROPUSTITE U PETAK, 28. JUNA, DVA POKLONA UZ KURIR! IKONA SVETOG CARA LAZARA plus dodatak TV Ekran
Foto: Kurir

NE PROPUSTITE U PETAK, 28. JUNA, DVA POKLONA UZ KURIR! IKONA SVETOG CARA LAZARA plus dodatak TV Ekran

Zabava -

U petak, 28. juna, Kurir ima poseban poklon za sve svoje čitaoce - IKONU SVETOG CARA LAZARA!

Na ovaj dan, kad obeležavamo Vidovdan, jedan od najvažnijih praznika u srpskoj istoriji i tradiciji, Kurir daruje ikonu Svetog cara Lazara, hrabrog vođe koji je dao svoj život u borbi za veru i slobodu na Kosovu polju. Vidovdan je dan sećanja na Kosovsku bitku iz 1389. godine, koja je zauvek obeležila istoriju srpskog naroda i postala simbol žrtve i odanosti.

Ikona Svetog cara Lazara predstavlja hrabrost, odlučnost i veru. Car Lazar je postao simbol borbe za pravdu i očuvanje hrišćanstva, a njegova žrtva inspiriše mnoge generacije. Ikona s njegovim likom donosi blagoslov i duhovnu snagu, podsećajući na važnost vere.

Nabavite svoj primerak dnevnih novina Kurir u petak, 28. juna, i obogatite svoj dom ovom dragocenom ikonom. Pustite da svetost i inspiracija Svetog cara Lazara unesu mir, hrabrost i veru u vaš život. Proslavite Vidovdan uz Kurir, uz poklon koji nosi duboku istorijsku i duhovnu vrednost!

Kurir
foto: Kurir

U TV Ekranu čitajte:

Kurir televizija (Zoran Mihajlović, Snežana Petrović, Goran Jovanović, Bojana Kesić): Imamo mnogo razloga za slavlje. Za 21 godinu postojanja Kurir brend je postavio zavidne standarde i ostvario značajne uspehe, među kojima je i televizija, čiji urednici otkrivaju planove za budućnost

Kevin Kostner: Želeo sam da novim filmom otkrijem tamnu stranu istorije SAD

Zlatan Vidović: Radujem se što sam deo ekipe druge sezone serije “Crna svadba”

Čitajte Kurir!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track