Vesna Pisarović pop diva našeg regiona, 21. septembra u Bitef Art Café-u
Foto: 925 STUDIO 6

Vesna Pisarović pop diva našeg regiona, 21. septembra u Bitef Art Café-u

Zabava -

Jedna od najcenjenijih pop diva našeg regiona, Vesna Pisarović, vraća se u Beograd koncertom koji će se održati u ambijentu Bitef Art Café kluba, 21. septembra 2024. godine od 22 časa.

“Ne znam šta nas može sprečiti da to veče uživamo i da se uživo upoznamo!” – izjavila je Vesna Pisarović povodom svog nastupa u Beogradu, 21. septembra, u Bitef Art Café-u.

Vesna Pisarović
foto: Mare Milin

Iako je već bila gost našeg grada, nastupajući 2017. godine na Beogradskom Džez Festivalu, Vesna ističe da je to bio sasvim drugačiji ambijent i drugačija muzika. Ovog puta, u Bitef Art Café-u publika će uživati u retrospektivi njenih najvećih pop hitova među kojima su i: „Jutro donosi kraj“, „Sasvim sigurna“, „Da znaš“ „Dolje na koljena“, „Neka ljudi govore“ i dr.

Kako napominje, u Beograd dolazi sa odličnim bendom: Kroz ovaj period kako ponovo nastupam pevajući pop pesme okupila sam odličnu ekipu muzičara koji dolaze sa raznih strana: iz Amerike, Evrope, regiona… sve su to stvarno vrsni muzičari, tako da smo i mojim starim pesmama dali jednu novu svežinu. Svi se radujemo svirkama kao da je prvi put, uvek se nešto novo dogodi!”

Vesna živi na relaciji Berlin – Zagreb, te ima veliki broj nastupa širom regiona koji su uvek ispunjeni do poslednjeg mesta i koji se dugo pamte po izuzetnoj atmosferi.

Vesna Pisarović
foto: 925 STUDIO 6

Povodom svog prvog koncerta u Bitef Art Café-u Vesna Pisarović ne krije uzbuđenje: “Za beogradsku publiku čula sam samo najbolje, kao i za Bitef Art Café, što od muzičara, što od publike tako da uzbuđenje je veliko, neću reći i da su očekivanja velika, jer sam se naučila – biti skromna. Ali, ono što znam jeste da ćemo dati sve od sebe da to veće apsolutno uživamo zajedno sa publikom!”

Energija koja prožima koncerte Vesne Pisarović se ne može opisati rečima – ona se mora doživeti uživo. Poseban vokal, interpretacija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, odlična komunikacija sa publikom samo su deo onoga čime Vesna osvaja na prvu.

Ulaznice su dostupne na linku: https://tickets.rs/event/vesna_pisarovic_13564

Informacije i rezervacije: 063.594.294 & 063.594.054

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track