Vlasnica seks kluba Džes (30) i organizator događaja Džej (46) pre dve godine upoznali su se preko aplikacije Tinder a njihova romansa ubrzo je prerasla u ljubavnu vezu

Naime, u tom periodu Džes je bila verena za njenog poslovnog partnera, Lorensa, ali je tu vezu prekinula da bi započela novu sa Džejom. Iako su u početku bili monogamni, par je odlučio da ipak malo začini vezu pa je Džes, koja za sebe tvrdi da je biseksualka, predložila viđanje sa drugim parovima odnosno svingeraj

"Prilično sam otvoren prema takvim stvarima tako da sam pomislio da vredi pokušati," rekao je Džej za Dejli mejl i dodao da je njegovo prvo iskustvo grupnog seksa bilo sa Džesinom prijateljicom i njenim dečkom. 

Takođe je naveo da nema ništa protiv svingerskog života jer voli da se povezuje sa ljudima, a posebno je naglasio da pre bilo kakvog čina par uvek razgovara o granicama. 

"Definitivno imate momenata u kojima se osećate neugodno. Sećam se da sam jednom bio uvučen u pozu u kojoj sam se osećao jako neugodno. Bila je to poza koju Džes i ja često praktikujemo i ja jednostavno nisam mogao to da prihvatim;" priznao je Džej.

Na konto njegovih emocija, Džes je objasnila da njena intuicija i poznavanje partnera mnogo pomaže u prepoznavanju situacija u kojima ume da bude da im bude vrlo neprijatno. 

"Pogledala sam ga i bio je poput jelena u svetlima farova. Mogla sam da osetim kako mu se lice menja i shvatila sam da izbezumljen. Odmah sam ga uvukla unutra tako da smo ostali samo mi," prisetila se Džes.

Na pitanje da li je ljubomoran Džej je odgovorio da nije jer imaju jasno postavljene granice - sviguju samo zajedno i uglavnom sa ženama. 

"Više me privlače žene. Zadovoljna sam s Džejem kao muškarcem u mom životu," objasnila je Džes i dodala da nikad u životu neće odustati od svingeraja, iako joj nekad prija da napravi pauzu. 

"To je za mene postala tako korisna promena. To je takođe tako prilagodljiv stil života, čak i ako odlučimo da uzmemo malo slobodnog vremena kako bismo se usredsredili na sebe ili izgradnju porodice, mogli bismo da to učinimo i zatvorimo našu vezu sve dok ne osetimo želju da se vratimo svingeraju. To je definitivno poboljšalo moje odnose i s prijateljima i s partnerom. Omogućilo mi je da budem iskrena prema sebi u pogledu onoga što tražim od partnera kao i kakva treba da budem kao osoba da bih bila srećna," završila je Džes i dodala da ljudi zaista treba da probaju da začine svoj intimni odnos, ali da pre toga ozbiljno porazgovaraju o postavljanju granica.

(Kurir.rs/J.M.)

 Bonus video:

Kurir televizija "ODUVEK SAM ŽELELA DA POKAŽEM SEBE U SEKSI IZDANJU" Milica Dabović bez dlake na jeziku: Htela sam da naplatim svoj izgled!