SVET BRUJI O PORUCI NA INSTAGRAMU PRINCEZE DUBAIJA: Palata se nije zvanično oglasila o RAZVODU, sumnja se da je ovo pozadina priče
Foto: Printscreen/Instagram

kakav potez!

SVET BRUJI O PORUCI NA INSTAGRAMU PRINCEZE DUBAIJA: Palata se nije zvanično oglasila o RAZVODU, sumnja se da je ovo pozadina priče

Pop kultura -

Vladar Dubaija, šeik Mohamed bin Rašid Al Maktum (74), ima više od dvadesetoro dece s nekoliko različitih žena, a njegova omiljena ćerka je Šaika Mahra bint Mohamed bin Rašid Al Maktum (30). Ova arapska princeza smatra se jednom od najlepših, ali i najbogatijih.

Mažena i pažena od strane oca nije navikla na ništa manje pažnje, te je odlučila da to jasno stavi do znanja i svom suprugu nakon manje od dve godine braka. Princeza Dubaija navodno se javno se razvela od supruga Mane Al Maktuma.

Razvod putem Instagrama

Svet je ostao u šoku nakon što je navodno Princeza iz Dubaija objavila fotografiju sa tekstom na svom Instagramu gde je napisala kako ostavlja svog supruga.

U objavi na službenom Instagram profilu piše kako joj suprug nije davao previše pažnje, a da se razvodi ponovila je tri puta u tekstu.

"Dragi mužu, budući da si zaokupljen drugim društvom, ovime objavljujem naš razvod. Razvodim se od tebe! Čuvaj se, tvoja bivša žena" - piše u poruci.

Kako se palata nije zvanično oglasila o ovoj poruci na Instagramu, spekuliše se da je princezin napad zapravo hakovan te da nije ona ta koja je napisala ovu poruku na društvenim mrežama.

Čini se da je par prestao pratiti jedno drugo na društvenim mrežama i sa svojih profila uklonio sve postove u kojima su se zajedno pojavljivali.

Službeno su se venčali pre nešto više od godinu dana u junu 2023., a u junu ove godine dobili su devojčicu.

Ko je princeza Šaika Mahra bint Mohamed bin Rašid Al Maktum

Ko je voljena princeza Dubaija
Ko je voljena princeza Dubaijafoto: Printscreen/Instagram

Mahra je po rođenju dobila ime Kristina, ali su joj roditelji ipak promenili ime u arapsko. Ima 30 godina i često je možemo videti na svim bitnim događajima. Gde god se pojavi, zaseni sve svojim izgledom, lepotom i elegancijom. Bujnu kosu i lice uopšte ne krije, a dame arapskog sveta oduševljene su njenim stilom i neretko im je inspiracija u odabiru modnih kombinacija. I te kako je radila na svom obrazovanju pa je diplomirala na univerzitetu u Velikoj Britaniji i ocu mnogo pomaže oko brojnih obaveza. Veliku ljubav prema konjima nasledila je upravo od oca, a u jednom trenutku ih je imala čak 11. Najskuplji je vredeo 3,6 miliona dolara, a godišnje je na njihovu brigu trošila oko četiri miliona dolara. Prema poslednjim procenama, njeno bogatstvo iznosi oko milijardu dolara.

Neki smatraju da Mahra nije imala brojne zabrane zbog majke koja je poreklom iz Grčke. Vladar Dubaija je s njom bio nekoliko godina u braku i dobili su dvoje dece. Razlog raspada braka nije poznat. Međutim, njihov rastanak nije uticao na Mahrin odnos s majkom. Godinama od nje ima podršku u svemu, a njeno mišljenje princezi je najvažnije.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:21

NOVAK IZ PRVOG REDA GLEDAO ĆERKU TARU: Mala princeza (3) postala balerina i oduševila sve VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track