NOVAKOV MEČ U PARIZU GLEDALA JE OVA MOĆNA ŽENA: Ima MILIONE na računu, a opčinjena je ĐOKOVIĆIMA!
Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU

NOVAKOV MEČ U PARIZU GLEDALA JE OVA MOĆNA ŽENA: Ima MILIONE na računu, a opčinjena je ĐOKOVIĆIMA!

Pop kultura -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković otpočeo je pohod na olimpijsku medalju u Parizu pobedom protiv Metjua Ebedna. Na tribinama je imao podršku supruge Jelene Đoković i sina Stefana i ćerkice Tare.

Međutim, jedna od najmoćnijih žena takođe je pomno pratila Novakov meč. Ovo nije prvi put da pokazuje koliko ceni srpskog tenisera sa kojim je i godinama imala saradnju.

Reč je o Ani Vintur. Moćna žena koja stoji iza Voguea je oličenje stila i uticaja. Sa neto vrednošću procenjenom na 50 miliona dolara, Vintur ima i bogatstvo i poštovanje u jednakoj meri.

Ana Vintur na Olimpijskim igrama u Parizu
Ana Vintur na Olimpijskim igrama u Parizufoto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

Ona je ponovo privukla veliku pažnju svojom pojavom. Za ovu priliku je odabrala kraljevsko plavi sako uz koji je uparila i efektnu ružičastu ogrlicu. Na licu je kao i uvek imala crne naočare koje su skrivale njen pogled.

Ana Vintur obožava Jelenu Đoković i ukazuje joj čast

Ana Vintur je sinonim za modu, žena koja decenijama određuje pravac u kom industrija ide. Njena reč mnogima je urušila ugled, druge digla u visine, a čim je objavljen film Đavo nosi Pradu, počelo je da se šapatom priča da je inspiracija mogla biti samo ona.

Ana Vintur i Jelena Đoković
Ana Vintur i Jelena Đokovićfoto: Profimedia

I baš Ana Vintur je još pre deceniju jednoj Srpkinji dala čak tri strane svoje modne Biblije. Pa, ko je zaslužio tu privilegiju? Jelena Đoković.

Tada još uvek s prezimenom Ristić, Jelena se pojavila sada već daleke 2013. godine u rubrici It girl. Jelena je već tada stavom, lepotom, odmerenošću i sofisticiranošću privukla pažnju medija. Zapazila ju je i čelična ledi i otvorila joj svoja vrata.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track