Glasine o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka se u poslednjih nekoliko meseci ne stišavaju, a DailyMail sada je potvrdio da je glumački par zaista pred razvodom. Prema informacijama iz nekoliko izvora, dokumenta za razvod su prikupljena, ali još nisu predata.

"Pre mesec dana su pripremili papire za razvod, ali čekaju pravo vreme da ih dostave. Tada će objaviti zajedničku izjavu u kojoj će reći da su se borili da njihov odnos uspe", govore izvori.

foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, supružnici su prošlog meseca stavili na prodaju luksuznu vilu koju su kupili nakon venčanja, a ni godišnjicu braka nisu proslavili zajedno. Osim toga, Dženifer je prošle nedelje proslavila 55. rođendan u Hemptonsu, dok je Ben za to vreme boravio u Los Anđelesu.

Pravi razlog kraha ljubavi mnogi vide u intervjuu koji je Dženifer dala za Cosmoplitan 2005. godine. Naime, latino diva tada je iskreno progovorila o svojim nepristojnim navikama, a mnogi smatraju da je ovakvo ponašanje u braku dovelo Bena do ivice.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Moja najgora navika je da dok ljudi pričaju, već razmišljam o tri druge stvari. To je bezobrazno. Ponekad, ako je osoba vrlo usklađena i primeti, reći će mi: 'Gde si trenutno?'", priznala je glumica.

Upravo zato, mnogi smatraju da se Ben zbog njene nezainteresovanosti osećao se poniženo. Osim toga, Aflekov prezir prema paparacima i medijskoj pažnji opterećuje njihov brak, ponavljajući probleme koji su doveli do njihovog raskida 2004. godine. S druge strane, Dženifer voli medijsku pažnju i nimalo joj ne smeta.

foto: Charley Gallay / Getty images / Profimedia

Ben Aflek i Dženifer Lopez bili su u vezi pre 20 godina, a romansu su ponovo obnovili 2021. godine. Sudbonosno "da" izgovorili su godinu dana kasnije, a o razvodu je počelo da se priča u maju ove godine, kada je izvor rekao stranim medijima da imaju problema u braku.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)