Kada se pojavila na filmskom platnu glumica Katarina Radivojević očarala je publiku, a su svi prmetili njenu neverovatnu lepotu. Na Katarininom licu se posebno izdvajaju krupne zelene oči i široki osmeh.

agal6691.jpg
Damir Dervišagić 
Već prvim kadrovima na ekranu osvojila sve lepotomfoto: Damir Dervišagić

Glumica je baš i naglasila da joj je fizički izgled svakako pomogao u karijeri i da bi sve osobe koje se bave javnim poslom trebalo da izgledaju negovano - sa tom granicom da „izgledaju dobro za svoje godine, a ne deset ili petnaest mlađe“.

Otvoreno je govorila o botoksu

Svoju lepotu, duguje genetici i redovnom treningu, a nije imala problema da otkrije da je koristila botoks. Glumica je jasno istakla da nije preterala, već da su u pitanju minimalne korekcije.

107177.00-07-54-11.still003.jpg
Kurir Televizija 
Otvoreno priznala da pomalo radi botoksfoto: Kurir Televizija

- Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Prvo je bio malo botoksa, tada me je manje bolelo, sad sve više i više boli. Godine sa sobom nose bol. Slažemo se da je manje - bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice. Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i škiljim, pa kada se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška. On mi tada kaže: Krenula je bora. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam - rekla u jednoj emisiji glumica pre 3 godine, pa dodala.

- Ja sam tip koji ne ume ništa da sakrije, tako da sam uvek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste videli moje roditelje... Ne bih da se hvalim, ali ja sam i celog života vežbala. To je pomoglo mom telu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da treniram dve ili tri nedelje. Telo pamti i uspeva da zadrži dobru formu - kaže Katarina.

Priznala šta joj se ne dopada u izgledu

whatsapp-image-20211104-at-8.20.50-pm.jpg
Nemanja Nikolić 
Svoj izgled je ocenila osmicomfoto: Nemanja Nikolić

Na pitanje kako bi ocenila svoj izgled, odgovorila je osmicom.

- Trenutno osam. Fali puno toga, možda je pre - sedam. Ja sam sada možda najdeblja u životu. Moja optimalna kilaža uvek je bila 58 ili 59 kilograma, a sada imam 64. Nikada nisam volela ni svoje tanke noge. Uvek voliš ono što nemaš.

Znala je zbog toga da nosi po dva para pantalona.

katarinaradivojevicslobodamicalovic.jpg
Printscreen/Instagram 
Katarina Radivojević bez šminke sa Slobodom Mićalovićfoto: Printscreen/Instagram

- To je bio moj kompleks iz detinjstva i znala sam da nosim dva para farmerki kada sam imala 12 ili 13 godina. Sada sam okej sa tim, to mi nije problem. Gojim se u stomaku i zadnjici, a to iziskuje mnogo vežbe. Kao i sve žene, uostalom - iskrena je bila tada Radivojevićeva.

(Kurir.rs/I.M.)