Kristina zbog opake dijagnoze više ne može normalno da se kreće: Glumica opisala detalje borbe, evo šta joj najteže pada
Foto: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

Nije joj lako

Kristina zbog opake dijagnoze više ne može normalno da se kreće: Glumica opisala detalje borbe, evo šta joj najteže pada

Pop kultura -

Kristina Eplgejt govori o svojim zdravstvenim problemima tokom njene tekuće borbe sa multipla sklerozom (MS). Glumica je nedavno izjavila da odbija da radi jednu aktivnost sa prijateljima zbog svog zdravstvenog stanja.

„Ono što sam sada uradila je, sa svima koje znam, koji žele da urade nešto sa mnom, i znaju da to neće biti šetnja po brdima“, rekla je glumica u svom „MeSsi“ podkastu.

Voditeljka već neko vreme ima problem da se kreće
Voditeljka već neko vreme ima problem da se krećefoto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

"To se neće dogoditi, jer trenutno nisam toliko u mogućnosti, što je sasvim druga tema, jer se nisam kretala. Tako da ako se popnem uzbrdo, moje srce počinje da kuca jako brzo, i mislim da ću dobiti srčani udar jer je moje srce jednostavno... mišić nije tu", rekla je glumica.

Opisala je kako je njena dijagnoza MS transformisala njeno telo, jer više voli manje aktivna druženja sa svojim prijateljima.

Nemam mišiće na nogama, što sam vam pokazala“, objasnila je Eplgejt.

Eplgejt je nastavila da objašnjava da je ovih dana više domaćica zbog svojih zdravstvenih problema.

Glumica je javno govorila o svojoj bolesti
Glumica je javno govorila o svojoj bolestifoto: Fox TV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Volim da sam sada kod kuće, jer, pa, volim da sam u svom krevetu, ali isto tako ne želim da budem u svom krevetu“, dodala je ona. "Ali kada izađem, srećna sam što sam to učinila." objasnila je glumica.

Pre nego što Eplgejt planira druženje sa prijateljima, glumica im daje upozorenje da joj je dozvoljeno da otkaže u poslednjem trenutku ako nije dorasla. „Nadam se da ćete mi dati milost da otkažem odmah ranije“, rekla je.

(Kurir.rs/M.J)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track