Oženio se sin Tonija Kukoča: Mlada u venčanici golih leđa, mladoženja u plavom odelu, a legendarni košarkaš ne kreije sreću (FOTO)
Venčao se sin legendarnog košarkaša, Tonija Kukoča, Foto: Starsport©

čestitke

Oženio se sin Tonija Kukoča: Mlada u venčanici golih leđa, mladoženja u plavom odelu, a legendarni košarkaš ne kreije sreću (FOTO)

Pop kultura -

Sin legendarnog košarkaša Tonija Kukoča, Marin Kukoč, prošlog vikenda rekao je sudbonosno "da" svojoj, sada već supruzi, Marseli, koja je vest o njihovom srećnom danu podelila na svom Instagram profilu.

"Obećavam ti da ću odabrati tebe, svaki izlazak i zalazak sunca, kroz sve sezone ovog života koje imamo radost i čast provesti zajedno, u dobru i zlu, uvek ću odabrati tebe. Volim te, ljubavi," napisala je Marsela pored objave, a takođe se zahvalila i svim zvanicama.

Na tu objavu Marin je odgovorio nizom fotografija na svom Instagram storiju. Radosnim vestima pohvalio se i ponosni otac, koji je na svom profilu podelio fotografiju mladenaca i kratko napisao: "Toliko sam srećan zbog vas, volim vas oboje jako mnogo."

Toni Kukoč, Marin Kukoč, Marsela Kukoč, veridba, venčanje
foto: Printscreen/Instagram/Toni_Kukoc7

Par se venčao u Čikagu, u dvorani koja je okićena kao u bajci, a malo je reći da je Marsela bila prelepa. Nosila je klasičnu belu venčanicu, golih leđa, blago podignutu na ramenima, a Marin je bio pravi zavodnik u elegantnom plavom odelu.

Podsetimo, Marin i Marsela verili su u aprilu prošle godine, za šta se saznalo nakon što je Toni podelio vest o sinovljevoj veridbi.

"Pitao ju je i rekla je da! Dobrodošla u porodicu," poručio Toni je tada.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:19

NA PITANJE DA LI ŽELI DA BUDE KAO JOKIĆ, mali košarkaš iznenadio odgovorom i dobio GROMOGLASAN! Rebrača: To je stav za uspeh!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track