Američka influenserkaMejsi Marija Laders uzrokavala je saobraćajnu nesreću u Majamiju u kojoj su dve osobe stradale i još dve povređene.

Kako javljaju strani mediji, Laders je pokušala da pobegne sa mesta nesreće, ali je bila zaustavljena od strane prolaznika. Nakon tragedije, na društvenim mrežama se pojavio uznemirujući snimak s lica mesta.

Kako se može videti, influenserka je usnimljena gola na ulici dok je bila zaustavljena od strane policije. Kako je priznala, u vreme nesreće je bila pod uticajem droge poznate kao "tusi", koja se takođe naziva i "pink kokain".

Kako su saopštili iz policije, Laders je nakon stravičnog incidenta izjavila da "ima kristalnu kuglu i da dolazi iz budućnosti". Kasnije su tužioci objavili toksikološki izveštaj koji je otkrio prisustvo više vrsta droga u njenom telu, ali alkohol nije pronađen.

Influenserka se suočava sa ukupno 10 optužbi, uključujući neodgovornu vožnju, vožnju sa isteklom dozvolom, prouzrokovanje povreda, kao i pokušaj bekstva sa mesta nesreće. Iako je prvobitno bila stavljena pod kućni pritvor nakon plaćanja kaucije, kasnije je vraćena u pritvor nakon dodatne dve optužbe za ubistvo iz nehata.

- Ona predstavlja apsolutnu opasnost za zajednicu jer je počinila ubistva i vozila bez dozvole. Na osnovu njenih izjava moguće je zaključiti da ima mentalnih smetnji. Da nije bilo građana koji su je zaustavili, pobegla bi - rekla je sudija Mindi S. Glejzer, preneli su strani mediji.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

Kurir telev SVE JE POŠLO NAOPAKO, NISAM JELA DVA MESECA! Influenserka Ana Raduloivć otkriva kakvi su joj se MALERA dogodili na 31. rođendan