Život poznatih ličnosti deluje glamurozan i naizgled savršen. Međutim, kada povremeno isplivaju šokantne informacije o onome šta se dešava iza svetala reflektora, mnogi zaneme.

Nekadašnja glumica filmova za odrasle je u svojoj ispovesti govorila o zlostavljanju koje je doživela. Njene reči potresle su čak i one koji nikada nisu gledali ovaj tip filmova. Naprosto, grozote koje joj je činio kole, u to vreme velika zvezda istog posla Ron Džeremi nisu prošle neopaženo i bez reakcija javnosti.

"Nikada neću zaboraviti taj j*beni datum 12. decembar 1997.Kada me je silovao, znala sam da je to već radio- rekla je Dženifer Stil Mondelo na početku intervjua za "The Daily Beast".

Iza nje je 47 filmova za odrasle koje je snimila između 1999. i 2007. godine. Danas je udata, majka dvoje dece koja živi mirnim životom u Tampi na Floridi.

Nakon brojnih godina, skupila je hrabrosti da napiše knjigu o onome što je doživela,a što nikada neće moći da zaboravi. Ona je u knjizi detaljno opisala kako ju je Ron Džeremi silovao. Sve je počelo poznanstvom 1997. godine. Bila je striptizeta i želela postati zvezda industrije zabave za odrasle. Njen tadašnji menadžer ju je upoznao s Džeremijem. Uveravao ju je da je sigurna s njim, da se ne mora brinuti ni o čemu.

"Ron mi je ponudio pomoć da upoznam neke ljude kako bih snimila scene s drugim devojkama i solo scene. Ponudio mi je da budem kod njega u Los Anđelesu.Htela sam da sve bude jasno, jako sam pazila da zna da nisam otvorena za seks. On se složio da seks nije deo našeg dogovora", ispričala je bivša glumica

profimedia0536147398.jpg
Profimedia Ron Džeremi optužen je zbog napastvovanja

Kako tvrdi, on ju ne napao u njegovom stanu.

"Probudio me kako bi me naterao da mu dopustim oralni seks uz obećanje da će me nakon toga ostaviti na miru. Rekao je da treba da cenim sve šta je učinio za mene.  Kada sam odbila seks, silovao me. Silovao me oralno, vaginalno i analno. Trauma je u mojoj glavi stvorila sliku koju gledam s drugog kraja sobe, sliku na kojoj me siluju", izgovorila je Dženifer u svojoj ispovesti.

 Dok je trajala ova užasna agonija, piitala se da li Džeremi planira da je ubije, jer, ako je pusti, pitala se, kako misli da se izvuče nakon onog što joj je napravio?!

"Stao je kad je video suze i krv. Tada sam osetila olakšanje, jer sam znala da će me pustiti da živim. Istuširala sam se. Htela sam zauvek da ostanem pod tim tušem. Nakon toga sam izgubila poverenje u sebe i svoju intuiciju", ispričala je Dženifer.

Osamnaest godina kasnije  2020. godine ,optužnica je pokrenuta 2004. godine konačno je procesuirana i Ron Džeremi se našao iza rešetaka. Godinama je ćutala jer je on u to vreme bio veoma slavan poput Holivudskih zezda i plašila se osude javnosti te da će se o tome govoriti u svim medijima.

(Kurir.rs/M.J)