Najmlađi sin Majkla Džeksona, Blanket Džekson, godinama se vešto skriva od javnosti, a sada su fotografi uspeli da ga ulove.

Naime, fotografi su 22-godišnjeg mladića uhvatili ispred jednog restorana u Kaliforniji, a bio je u ležernoj modnoj kombinaciji.

blanket džekson profimedia-0919243938.jpg
IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Blanket Džekson, najmlađi sin Majkla Džeksona posle dužeg vremena uslikan u javnosti

Blanket je promenio ime u Bigi, a puno ime mu je Princ Majkl Džekson II. Bigija je javnost upoznala kada je imao samo devet meseci. Tada ga je otac pokazao s balkona hotela u Berlinu u kom je boravio i pred okupljenima mahao njime iznad ograde, što je izazvalo veliki skandal. Još dok je bio živ, Majkl ga je krio od kamera i bliceva fotoaparata tako što bi mu stavljao maske na lice kada bi se zajedno pojavljivali u javnosti.

blanket džekson profimedia-0919243975.jpg
IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon što je pevač preminuo, Bigi se potpuno povukao iz javnosti. Izuzetak je napravio krajem 2021. godine, kada je za "Good Morning Britain" govorio o temi klimatskih promena. Tada je novinare sproveo i po svojoj kući i pokazao nekoliko stvari koje su pripadale njegovom ocu.

blanket džekson profimedia-0919243836.jpg
IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Monika Beluči u nesvakidašnjem stilu prošetala crvenim tepihom: Ova njena promena pravo je osveženje, istakla svoju zanosnu figuru

Niko nije ni znao kako izgleda dok ga pre nekoliko godina paparaci nisu ulovili u Kalabasasu u Kaliforniji, a saznalo se i da je tamo, nakon što je postao punoletan, kupio vilu vrednu 2,6 miliona dolara.

Bigija je kralj popa dobio sa surogat majkom, a sina Princa i ćerku Paris dobio je sa svojom drugom suprugom, medicinskom sestrom Debi Rou.

profimedia0224882815.jpg
Profimedia 

Sve troje dece odgajao je sam, uz pomoć svog osoblja na imanju Neverland, a pobrinuo se i da ih obezbedi i nakon njegove smrti.

Naime, svakom je ostavio po trećinu svog bogatstva, koje je raspodelio u delove, od kojih će zadnji dobiti kada napune 40 godina.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

Kurir televizija PLESAČI IMAJU PUNE RUKE POSLA! Beba i Jovanka saopštile izazov: U pitanju je nasleđe Majkl Džeksona! OVO JE REAKCIJA TAKMIČARA