Popularni glumački par Eva Mendes i Rajan Gosling svojski se trude da svoj privatni život drže što dalje od javnosti. Međutim, glumica je nedavno prekršila ovo pravilo, koje datira još od 2011. godine u itnervjuu za Tajms.

Roditelji u neverici

eva-mendez-rajan-gosling.jpg
Profimedia 

Ona je tom prilikom govorila o odgajanju njihove dve ćerke, roditeljskom stilu i jednom od kućnih pravila koja ne bi išla na ruku drugoj deci. 

Ispostavilo se da slavni duo ne dozvoljava svojoj deci, koja se školuju kod kuće, da koriste pametne telefone ili društvene mreže u svom domu.

Mendes i Gosling su svoju prvu ćerku Esmeraldu, koja sada ima 10 godina, dočekali u septembru 2014, a drugu ćerku Amadu, u aprilu 2016.

profimedia0841356433.jpg
CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Dozvolavati svom detetu da samostalno boravi na internetu i biti u fazonu "Oh, pretraži nešto", za mene je to isto kao da joj kažem: "Oh, samo idi niz ulicu usred noći. Bićeš dobro". Znam da to zvuči ekstremno, ali ja se tako osećam - rekla je glumica.

Mendezova je tada takođe ispričala kako ona i njen partner pokušavaju da obrazuju svoju decu o njihovom privilegovanom životu, u poređenju sa većinom ljudi na svetu, pričajući im priče o tome kako su odrasli sa malo novca.

Kupaju se u milionima, a žive kao sav normalan svet

profimedia0841356419.jpg
CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Eva i Rajan su velike holivudske zvezde, ali odabrali su skroman život. Brojke na njihovim bankovnim računima su daleko iznad prosečnog i njegovo bogatstvo se procenjuje na 70 miliona dolara, dok ona ima imovinu 20 miliona dolara.

Žive u manjem stanu, dele kućne poslove i nemaju dadilju za decu. Razlog zašto su se odlučili na ovakav život je specifičan. Par živi u stanu s dve spavaće sobe i nastoje da pruže svojim mezimicama normalno detinjstvo, zbog čega pokušavaju da ih sakriju od znatiželjnih pogleda.

profimedia0417663966.jpg
Profimedia 


Iz principa ne žele dadilju, što je retkost u Holivudu, a kada im zatreba pomoć, uskoče Evini roditelji i Rajanova majka. Njih dvoje su savršen par - on voli da kuva, dok ona obožava da čisti.

Par je odlučio da školuje svoje ćerke kod kuće. U početku je Eva pokušavala sama da podučava ćerke, ali je brzo odustala od te ideje. Sada devojčice imaju učitelja koji ih podučava kod kuće i tokom putovanja.

(Kurir.rs/I.M.)