BAKA OD 92 GODINE ZBRISALA IZ STARAČKOG DOMA ZA 24 SEKUNDE: Ogradu od DVA METRA savladala za tren oka, a evo dokle je odmakla
Foto: screenshot Facebook

VIRALNO

BAKA OD 92 GODINE ZBRISALA IZ STARAČKOG DOMA ZA 24 SEKUNDE: Ogradu od DVA METRA savladala za tren oka, a evo dokle je odmakla

Zanimljivosti -

Koliko bi vam vremena bilo potrebno da svladate ogradu visoku 215 centimetara?

Ma koliko neverovatno zvučalo, jedna 92-godišnja žena iz kineske provincije Šandong savladala je tu prepreku za samo 24 sekunde i tako zbrisala iz staračkog doma.

Video njenog neverovatnog bekstva postao je viralan na kineskoj društvenoj mreži Weibo s više od 1,2 miliona pregleda, zbog čega je postala tema tamošnjih medija, ali je takođe i zainteresovala javnost šta se s njom dalje zbilo.

Direktor staračkog doma negirao je bilo kakve insinuacije da je gospođa bila zlostavljana i dodao je da žena boluje od teškog oblika Alchajmerove bolesti.

Tome je dodao da spretna gospođa uprkos lošem zdravstvenom stanju iskazuje veliko interesovanje za vežbanje i penjanje i dodao je da je odmah naložio potragu u kojoj su učestvovala četiri vozila.

"Potraga je trajala 25 minuta, a osoblje ju je pronašlo u blizini staračkog doma", napomenuo je i obećao da će pojačati nadzor kada je "spajderbaka" u pitanju.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

01:32

HITNO REAGOVALI: Posle pisanja Kurira inspekcija češlja dom na Petrovaradinu! Ćerka preminule: Konačno da neko reaguje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track