Današnji horoskop obećava uticaje koji će definitivno oblikovati vaš dan, obuhvatajući različite aspekte života. Pogledajte šta su zvezde spremile za svakog pripadnika Zodijaka.

OVAN

ovan.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Nepovoljan aspekt može da vam stvori problem u dogovorima sa saradnicima. Neophodan je kompromis. Danas ćete biti razdražljivi, pa su moguće rasprave između vas i partnera, i to čak zbog najmanje sitnice. Nesanica.

BIK

bik.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Nepovoljan aspekt može da stvori tenziju u kompletnoj atmosferi na poslu, pa su mogući nesporazumi i manja tolerancija. Konstruktivan razgovor s partnerom doneće rešenje važnog egzistencijalnog problema. Prehlada, upala grla.

BLIZANCI

blizanci.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Danas vas očekuju naporni razgovori na sastanku budući da će svaka strana insistirati na svojim uslovima. Moguća je rasprava. Osećate snažnu privlačnost prema osobi koju poznajete preko prijatelja. Sledi sastanak. Pad imuniteta.

RAK

rak.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Ovaj dan obeležiće uspešan javni nastup i porast popularnosti u vašem profesionalnom krugu. Ostvarili ste značajan korak napred. Dan donosi vam lep izlet s partnerom. Vaš odnos je sve bolji i kvalitetniji. Problemi s leđima.

LAV

lav.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Ukoliko želite da pokrenete sopstveni biznis, ovaj period će vam dati vetar u leđa. Očekuje vas podrška sa svih strana. Fatalna privlačnost prema osobi koju danas budete upoznali može učiniti da načisto izgubite glavu. Bol u leđima.

DEVICA

devica.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Nesuglasice s poslovnim saradnicima i kolegama mogu vas potpuno izbaciti iz takta. Ostanite hladne glave. Vaš odnos s partnerom može se kretati silaznom putanjom, pa vas očekuju razmirice krajem dana. Nervoza stomaka.

VAGA

vaga.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Danas budite oprezni prilikom procene poslovnih situacija i u poslovnoj komunikaciji. Mogući su previdi i gubici. Danas Vage mogu da očekuju ljubomorne scene od partnera. Mogući su rasprave i nesporazumi. Više se krećite.

ŠKORPIJA

skorpija.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Nepovoljan period za sve vrste sastanaka i pregovora. Ispoljićete veliku tolerantnost, ali će opet biti potreban kompromis. Ovaj dan vam donosi poseban naboj u odnosu s partnerom. Moguće su ljubomorne scene između vas. Prehlada.

STRELAC

strelac.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Nezaposlene Strelčeve očekuju važne vesti, pa bi trebalo da se pripreme za sastanak na poslu. Mnogo toga će zavisiti od vas. Snažna privlačnost između vas i osobe koju poznajete s posla može da rezultira tajnom vezom. Problemi sa sinusima.

JARAC

jarac.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Sastanak može da bude ispunjen ili nesporazumima ili atmosferom manipulacija i spletki. Držite se po strani. Imate osećaj da se partner distancirao nakon poslednje rasprave. Sve vreme analizirate gde ste pogrešili. Nervoza.

VODOLIJA

vodolija.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Odličan period za investicije ili početak privatnog biznisa. Otežavajuće okolnosti mogu biti samo u komunikaciji s nekim saradnicima. Vodolije očekuje ljubav na prvi pogled sa osobom koju poznaju preko prijatelja. Problemi s krajnicima.

RIBE

ribe.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Pripazite na to kako upravljate novcem jer postoji mogućnost previda ili troška. Nesuglasice s kolegama ili nadređenima. Trudite se da pronađete adekvatno rešenje jer vam veza na daljinu izgleda sve više apsurdna. Ne podnosite visoke temperature.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Kurir televizija DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)