Dnevni horoskop za nedelju 27. oktobar. Ako ste se naspavali i odmorili, a prethodno pomerili sat, vreme je da pogledate šta su vam zvezde danas namenile. Pojedini pripadnici Zodijaka uživaće u svim zvezdanim blagodetima, te će doživeti procvat, drugi će morati malo da se pomuče za svoju sreću. 

OVAN

ovan.jpg
Shutterstock 

 U trenucima poslovne opterećenosti ili osećaja da vas na poslu malo ko razume, pouzdajte se prvenstveno u sebe. Duge veze biće na ispitu, pa će se mnogi namučiti da zadive partnera. Pred vama su zamke romansi i pustolovina zasnovanih samo na strasti. Ako ste se u nekog zaljubili, šanse da budete zajedno sve su veće. Poteškoće sa sinusima.

BIK

bik.jpg
Shutterstock 

  Pazite na izjave, potpisivanje ugovora i saradnike. Pošto teško uspostavljate ravnotežu na relaciji posao-kuća, ne dopustite da vaši ukućani previše osete da ste svu energiju usmerili ka poslu, a njih zakinuli. Moguća je nova ljubav. Podrška koju dajete porodici važnija je nego ikad. Više ugađajte sebi.

BLIZANCI

blizanci.jpg
Shutterstock 

Čeka vas mnogo posla. Nerviraju vas neke kolege, naročito njihovo uplitanje u vaše poslove i odluke. Imaćete dobrog saveznika u mudroj i odlučnoj ženskoj osobi. Njeni saveti mogli bi vam otvoriti oči. Opterećenost brigama ili novim odgovornostima crpiće vašu energiju, sprečavajući vas da se posvetite partneru. Unosite više tečnosti.

RAK

rak.jpg
Shutterstock 

Odlično ste raspoloženi. Imaćete veću koncentraciju i moć kritičkog rasuđivanja. Privlačiće vas intelektualne i komunikativne osobe. Na početku površna veza pretvoriće se u dubok i strastven odnos. Oni koji su u dužim vezama biće nepoverljivi prema partneru, naročito ako već sumnjaju u njegovu vernost. U ljubavi se ne igrajte vatrom. Više se krećite.

LAV

lav.jpg
Shutterstock 

  Opreznije trošite novac. Suočićete se s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću, pa pokušajte sve da rešite na vreme. Našli ste se pred izazovom koji možete da savladate jedino uz povećanu samodisciplinu. Izgladite porodične nesuglasice. Upoznaćete osobu koja vam se dopada. Uradite analizu krvi.

DEVICA

devica.jpg
Shutterstock 

  Odlični ste u timskom radu, a vaše dosadašnje zasluge vam otvaraju put ka napretku. Otvorite se za ljubav. Ne manjka vam prilika za flert i strastveno zaljubljivanje. Današnji dan će vam u život doneti osobu koja će vas osvojiti svojim šarmom. I kod onih koji su u braku može se očekivati više bliskosti. Imate višak energije.

VAGA

vaga.jpg
Shutterstock 

  Bolje zarađujete jer ste vrlo snalažljivi i imate brze reakcije. Koristite ove osobine na poslu i rezultati neće izostati. Partner će biti nervozan, pa ćete biti u iskušenju da povisite glas i posvađate se. Na videlo izlaze razlike u karakterima i načinu razmišljanja. Zapitajte se gde vas vodi vaša tvrdoglavost. Učestala glavobolja.

ŠKORPIJA

skorpija.jpg
Shutterstock 

  Budite odgovorniji, zavirite u prošlost i otkrijte čemu treba da se radujete, a čega da se stidite. Dopadaju vam se zreli i odgovorni partneri. Nije vam do flerta i površnih veza. Oni koji su singl biće nagrađeni pojavom srodne duše, nekoga ko će im osvojiti srce. Vašu vezu krasiće izuzetno dobra komunikacija. Slaba cirkulacija.

STRELAC

strelac.jpg
Shutterstock 

  Pretrpani ste obavezama, pa nećete stići da obavite sve što se od vas očekuje. Sva pitanja koja su izazivala rasprave i svađe dobiće odgovor, a osećaj pripadnosti i bračni i ljubavni sklad na značaju. Pravi je trenutak za korak dalje u pravcu produbljivanja odnosa. Brinite više o sebi. Obratite pažnju na hronične zdravstvene tegobe.

JARAC

jarac.jpg
Shutterstock 

  Utabajte put poslovnom uspehu. Privlačni ste i zaljubljivi. Plenićete pažnju osoba sa sličnim pogledima na život. Zainteresovaćete se za nekoga koga već poznajete iz komšiluka, škole, poslovnog okruženja ili s fakulteta. Ako ste u braku, osvežićete svoj seksualni život. Sad je trenutak da osvojite simpatiju. Izbegavajte gazirana pića.

VODOLIJA

vodolija.jpg
Shutterstock 

  Izbegavajte suočavanje sa šefovima, ne forsirajte svoje stavove. Napeti ste! S partnerom nećete biti na istoj talasnoj dužini. Vi ćete pričati jedno, a on čuti nešto sasvim drugo. Ako ste sami, vaša simpatija bi mogla biti u vezi ili braku, pa pripazite. Pazite da vas u ljubavnu zamku ne ulovi neko neiskren. Imate stalan osećaj hladnoće.

RIBE

ribe.jpg
Shutterstock 

  Družite se više! Iskoristite dobru volju ljudi koji vam nude pomoć. Stižu zakasnele isplate i dugovi će vam najzad biti otplaćeni. Omiljeni ste kao kolega ili šef, a otvaraju se i neke nove mogućnosti u vezi sa inostranstvom. Nećete biti uvređeni kad vam partner otvoreno bude rekao šta mu smeta kod vas. Dehidracija organizma.

(Kurir.rs/M.J)

02:16
"ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!" Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI Izvor: Kurir televizija