Donosimo vam proverene recepte za pripremu najukusnijih domaćih proizvoda kojima ćete napuniti špajz

Ovog četvrtka Kurir vam poklanja magazin NARODNI KUVAR, zbirku isprobanih recepata i saveta vrhunskih kulinara.

U ovom broju savetujemo kako da najbolje iskoristite sezonu paradajza, paprike, krastavaca, šljiva i bresaka.

U rubrici "Korak po korak" saznajte kako da na najbrži i najlakši način napravite lazanja rolnice u paradajz
sosu.

Pevačica Zorica Marković nam je otkrila da je majstor za dobru klopu, kako započinje jutro i da li broji kalorije.

Iz bakine sveske za vas smo izabrali recepte za krompir – paprikaš, starinske prhke kiflice i cicvaru.

I u ovom broju proverite da li ste možda baš vi osvojili 1.000 dinara ili dobili vrednu kuhinjsku vagu za recept jela koji ste nam poslali.

Ne propustite NARODNI KUVAR - svakog četvrtka u Kuriru!