PRIPREMITE SE ZA HLADNE DANE: Vreme je za zimnicu
Ovog četvrtka Kurir vam poklanja magazin NARODNI KUVAR, zbirku isprobanih recepata i saveta vrhunskih kulinara.
U ovom broju savetujemo kako da najbolje iskoristite sezonu paradajza, paprike, krastavaca, šljiva i bresaka.
U rubrici "Korak po korak" saznajte kako da na najbrži i najlakši način napravite lazanja rolnice u paradajz
sosu.
Pevačica Zorica Marković nam je otkrila da je majstor za dobru klopu, kako započinje jutro i da li broji kalorije.
Iz bakine sveske za vas smo izabrali recepte za krompir – paprikaš, starinske prhke kiflice i cicvaru.
I u ovom broju proverite da li ste možda baš vi osvojili 1.000 dinara ili dobili vrednu kuhinjsku vagu za recept jela koji ste nam poslali.
Ne propustite NARODNI KUVAR - svakog četvrtka u Kuriru!
"DO 31. MARTA GRAĐANI ĆE VIDETI NAJŽEŠĆU BORBU PROTIV KORUPCIJE U POSLEDNJIH 24 GODINE" Vučić: Biće posebni mehanizmi, velike promene u narednih 100 dana