Počastite sebe najslasnijom tortom koja je mešavina čokolade i jagode, a svi znamo da od te kombinacije nema bolje.

Mi vamo dajemo recept kako da je napravite.

Potrebno je:

- 200 g medenog srca


- 3 pudinga od slatke pavlake


- 700 ml mleka


- 3 kašike šećera za puding


- 200 g kisele pavlake


- 100 g prah šećera


- 500 g jagoda


- 100 g maslaca


- 2 šlag pene


- čokolade za ukrašavanje

Priprema:

Svako medeno srce preseći napola. Puding skuvati na mleku, zasladiti po želji i dobro ohladiti. Maslac izmiksati sa prah šećerom, dodati kiselu pavlaku i kašiku po kašiku ohlađenog pudinga. Izmiksati u glatku kremu.

U pleh na dno poređati medeno srce, a preko staviti kremu, a na kremu uz ivicu pleha poređajte medeno isečeno srce. U sredinu poređajte cele jagode. Preko stavite ostatak krema i izravnajte. Dobro ohladite, pa dodajte umućen šlag. Ukrasite jagodama i rendanom čokoladom. Dobro ohladiiti i prijatno!

profimedia0303331968.jpg
Profimedia 

Kurir.rs/Foto: Profimedia