KONAČNO ĆETE SAZNATI KAKO SE PRAVI SAVRŠEN PODVARAK! Od ovog jela će vam poći VODA NA USTA, tražiće vam se još (RECEPT)
U ukusu ovog prelepog jela uživa većina nas, a za njegovu pripermu ne treba vam mnogo vremena.
Potrebno je:
1 glavica kiselog kupusa
1 glavica crnog luka
3-4 čena belog luka
1 velika kašika masti
400 grama suvih rebara
malo tucane paprike ljute
1 kašičica slatke crvene paprike
biber u zrnu
listovi lorbera
1 suva paprika
Priprema:
Na masti propržite sitno iseckan crni luk, pa kad postane staklaste boje, dodajte sitno iseckan kiseo kupus i njega prodinstajte. Dodajte suva rebra, tucanu papriku, slatku papriku, lovorov list, biber u zrnu i suvu papriku.
Dinstajte oko 30 minuta, pa dodajte beli luk i sve izjednačite.
Pokrijte folijom i stavite u rernu da se peče oko sat vremena. Pred kraj sklonite foliju da se jelo lepo zapeče.
Uz podvarak možete da poslužite proju koja se odlično slaže uz ovo jelo.
Kurir.rs/Bakina kuhinja, Super žena/Foto: Profimedia
"INTERES ZA VRAĆANJE U SRBIJU SVE VEĆI" Predsednik Vučić: Oko Božića plan za povratak ljudi iz dijaspore