Dala je skoro 12.000 evra na estetske intervencije na licu: Kada vidite kako je ranije izgledala zanemećete!
Foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

da li je vredelo?

Dala je skoro 12.000 evra na estetske intervencije na licu: Kada vidite kako je ranije izgledala zanemećete!

Žena -

Lijina transplantacija kose je tokom procesa zarastanja. Influenserka koja ima 26 godina, sa proređenom kosom uradila je transplantaciju kose ali i obrva u vrednosti od 10.000 funti ( oko 11.700 evra).

Zvezda društvenih medija otišla je pod nož u pokušaju da promeni svoje samopouzdanje i da se izbori sa stigmom žena koje dobijaju transplantaciju kose. Lija Meri, koja ima preko dva miliona pratilaca na mreži, dobila je čepove za kosu i transplantaciju obrva. Ova 26-godišnjakinja kaže da joj je postupak „promenio život“. Prvo je odlučila da obavi posao nakon što je primetila da joj kosa počinje da se proređuje, a obrve postaju retke. Ubrzo je to počelo da utiče na njeno samopouzdanje – posebno jer je stalno bila u centru pažnje na mreži.

Lija Meri nije štedela na operacijama
Lija Meri nije štedela na operacijamafoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

"Uradila sam ovaj tretman jer mi se nije dopalo čelo dok sam pravila konjski rep“, rekla je Lija, koja je poreklom Francuskinja, ali trenutno živi u Majamiju, za Vhat’s The Jam.

Osećala sam se kao da ima previše prostora. Odlučila sam da imam transplantaciju obrva da bih mogao da ih imam deblje." Lija je putovala preko 4000 milja do Londona da bi joj zahvate obavio tamnošnji poznati doktor estetike.

Lija nije bila zadovoljna kako joj čelo izgleda kada veže rep
Lija nije bila zadovoljna kako joj čelo izgleda kada veže repfoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Klinika navodi cene čepova za kosu između 3.000 i 4.500 funti, dok transplantacija obrva može koštati od 4.500 do 5.500 funti. Što znači da je Lija potrošila do 10.000 funti ( oko 11.700 evra) za svoju transformaciju. Doživela je malu bol noć posle operacije, ali kaže da su modrice i otok nestali u roku od 10 dana. Sa karijerom dugom preko decenije, doktor e specijalizovan za restauraciju kose. Nastojao je da pomogne Liji da postigne što prirodnije rezultate.

Lija je uradila korekciju i obrva
Lija je uradila korekciju i obrvafoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

„Lijin slučaj je bio savršen primer kako ciljana restauracija kose može imati značajan uticaj“, rekao je doktor za Vhat’s The Jam.

Fokusirali smo se na poboljšanje njene prirodne lepote vraćanjem linije kose pogođene stanjivanjem i dajući njenim obrvama puniji, definisaniji oblik", objasnio je doktor.

(Kurir/M.J)

Bonus video:

02:17

PLAŠIM SE PLASTIČNIH OPERACIJA, AKO MI SECNU NERV IMA DA SE ISKRIVIM! Pevačica: Glupo je da se pravim kao da imam 20 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track