Udata influenserka Kerol Souza (38) jedna je od onih "zgodnih, izazovnih supruga", a u srećnom je braku sa Rafaelom Modestijem. Ali, čak ni brak neće zaustaviti njen veliki libido. Kerol je jedna od onih žena koje spavaju sa drugim muškarcima, uz dopuštenje svog partnera, a to ih oboje uzbuđuje, barem ona tako tvrdi.

Objasnila je i kako funkcioniše taj "otvoreni brak" pa želi da podstakne i druge da se odvaže na isto i uživaju u seksualnoj slobodi.

"Počelo je iz radoznalosti i oboje smo na kraju stvarno uživali u tom," priznaje školovana nutricionistkinja i influenserka Kerol.

profimedia-0911601920.jpg
Jam Press / Jam Press / Profimedia 

"Od tada istražujemo i ispunjavamo svoje želje, svaki susret je jedinstven. Do sada se radilo samo o seksu. Većinom Rafael takođe sudeluje, snima me, ali ponekad smo tu ipak samo ja i moj ljubavnik. Nedavno sam mu rekla da imam želju da upoznam samo samce i to je bilo neverovatno," kaže Kerol iz Sao Paula, a prenosi The Sun.

Tvrdi da se tu ne radi toliko o seksu sa drugim ljudima koliko o slobodi - a to je nešto što ona smatra "nečim o čemu se ne može pregovarati."

Par se nedavno venčao, ali zajedno su već osam godina. Drugi su ih često osuđivali zbog njihovog načina života, ali oni tvrde da im je odnos jači nego ikad. Ipak, priznaju da je u početku bilo ljubomore.

profimedia-0911601986.jpg
Jam Press / Jam Press / Profimedia 

"Budući da je to bilo nešto novo, Rafael je bio ljubomoran, ali njegova želja uvek je nadmašivala tu emociju. Ja biram sa kim ću se spetljati, razgovaram o tome sa svojim mužem i onda zajedno odlučujemo šta ćemo i koja će biti sledeća avantura. Razgovaramo o svojim fantazijama i shvatili smo da nas to samo dodatno zbližava. Sve radimo uz poštovanje i dijalog," tvrdi zadovoljna Kerol.

Partnere za seks pronalazi preko Instagrama, a za sada se drže samo intimnog čina. Ali, neke poze čuvaju samo jedno za drugo.

"Ispunjavanje naših fantazija donelo nam je intimnost, više poverenja i još više začinilo naš odnos. Volim da zavodim i pružam zadovoljstvo onima sa kojima sam, ali moj muž je osoba koju najviše želim da usrećim. Njemu se te fantazije sviđaju," zaključuje ona.

(Kurir.rs/Jutarnji/J.M.)

 Bonus video:

kurir televizija "BRAK JE ŽIV ODNOS, A SVE ŠTO JE ŽIVO MORA SE NEGOVATI" Stručnjaci o uzrocima razvoda: Jedna okolnost se bitno promenla