Suzana Perić, istaknuta srpska dizajnerka, predstavila je u ponedeljak veče kolekciju pod nazivom „Osnažujuća elegancija“.
U emotivnom obraćanju, podelila je zadovoljstvo zbog uspeha revije koja se nadovezuje na njene uspehe pred pariskom publikom. Kolekcija je prikazana u prelepom zdanju Pokrajinske vlade Vojvodine u centru Novog Sada.

DSC01919.JPG
Serbia Fashion Week 

Savršene kulise za modnu magiju Suzane Perić koja je u ovoj fazi svog stvaranja napravila ogroman iskorak. Suzana se igra iskonskim konceptom glamura koji dovodi u vezu sa čistim futurizmom. Sjaj minulih vremena dizajnerka koja traje duže od tri decenije interpretira oštrom, iznenađujućom geometrijom koja nagoveštava vreme koje dolazi.

Serbia Fashion Week Suzana perić održala reviju u Novom Sadu

Kreacije su hrabre i beskompromisne baš kao i žena novog vremena. Suzana je dočarava kao smelu, ali ne i bezosećajnu, kao odlučnu, ali i emotivnu. Power of elegance prenosi najbolje iz prošlosti u doba koje dolazi. Jer, poručije Suzana Perić, samo će lepota preživeti sve!

 Reviji su prisustvovale brojne istaknute ličnosti iz sveta francuske mode, diplomatije, ali i javnog života Srbije i regiona.

 Suzana Perić je iste večeri dobila i vredno priznanje, a najavljeno je da će se u martu ponovo predstaviti na pariskoj nedelji mode.

Kurir.rs

 Bonus video:

Kurir TV SUZANA PERIĆ OTKRILA KOJA GLUMICA JOJ JE MUZA! Kreatorka ocenila stajling Jelene Karleuše: JEDNU STVAR JE POSEBNO ISTAKLA