STROGA: Jelena ne da Novaku da ide kod čuvenog atlasologa! Ona zna za bolja rešenja, a njega i dalje sputava bol u levoj ruci
Foto: Dado Đilas

Novak Ðoković mora da se konsultuje

STROGA: Jelena ne da Novaku da ide kod čuvenog atlasologa! Ona zna za bolja rešenja, a njega i dalje sputava bol u levoj ruci

Tenis -

Đokovića su zbog problema s levim laktom najbliži savetovali da poseti beogradskog atlasologa, ali se njegova supruga tome protivi.

Novak Ðoković mora da se konsultuje o svakom pitanju koje se tiče njegovog života sa suprugom Jelenom Ðoković, posebno kada je zdravlje u pitanju.

Upravo mu je ona zabranila da se podvrgne alternativnoj medicini i da ode na nameštanje prvog vratnog pršljena, a sve zbog problema koje ima sa rukom. Poznato je da teniski as ima velikih problema sa laktom, koji je povredio pre nekoliko godina, a nedavno je i sam priznao da je imao manju hiruršku intervenciju.

Roditelji bili na tretmanu

Upravo bol u levoj ruci ga je više puta sputavao i predstavljao mu problem na mečevima, zbog čega su ga najbliži savetovali da poseti čoveka koji namešta atlas, odnosno prvi vratni pršljen, i koji bi mu olakšao problem koji ima.

Kako naš izvor blizak Ðokovićima kaže, čuvenog beogradskog atlasologa na Novom Beogradu posetili su i Novakovi roditelji i jedan od braće, a navodno su to uradili i Jelenini roditelji i svi su bili zadovoljni rezultatom. Svako ko ima bol u leđima, vratu, rukama, kao i ko ima problem sa trnjenjem ruku i nogu, ovom metodom može da otkloni boljke, pa su mnogi preporučili i Noletu da pokuša s tim. Ipak, Jeleni se ta ideja nije dopala, pa iako je Novak gotovo zakazao susret sa ovim čovekom, nije mogao to da uradi. Supruga mu je striktno zabranila ovakav vid lečenja, jer, kako kaže, ne veruje u te metode i, navodno, ona zna za bolja rešenja.

Uprkos tome što su je prijatelji ubeđivali da ova metoda njenom suprugu ne može da škodi, da nije invazivna, ne traje dugo i da ne može da ga povredi, kao i da su neke od njegovih kolega uradile isto, Jelena je bila odlučna i rekla da je ne zanima i da Novak neće raditi takve stvari.

Pouzdano

Inače, kada je u pitanju nameštanje atlasa, naš sagovornik objašnjava da to nije komplikovana metoda, već nešto što traje svega nekoliko sekundi i da nema veze sa kostolomcima, nameštanjem i lomljenjem kičme. Atlasolog najpre pregleda pacijenta, stanje njegove kičme, kao i pršljena, a potom jednim aparatom namesti prvi vratni pršljen.

Nakon toga posavetuje svakoga o načinu ishrane, šta od namirnica treba izbegavati, a nakon dva meseca dolazi se na kontrolu.

Navodno, kod većine ljudi je ovaj pršljen izmešten iz svog ležišta, zbog čega mnogima stvara velike bolove u leđima, glavi, rukama i nogama. Kada se vrati na mesto, vrlo brzo prestaju bolovi, ali je obavezno pridržavati se pravila, redovno vežbati i voditi računa o ishrani.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Novakom, ali se on nije javljao.

Mnogima pomoglo

BILJA I DODIK USPEŠNO NAMESTILI ATLAS

Milorad Dodik, Biljana Krstic
foto: Kurir TV, Marina Lopičić

Veliki broj javnih ličnosti priznaje da posećuje čuvenog beogradskog atlasologa, između ostalog i Bilja Krstić, koja je o tome javno govorila.

- Veoma sam zadovoljna tim tretmanom. Kod doktora sam otišla po preporuci prijateljice, imala sam problema sa gornjim delom kičme, ali s nameštanjem atlasa poboljšale su mi se i mnoge druge stvari. Neverovatno, ali nestali su i neki problemi vezani za glas. Sada sa lakoćom pevam i nemam onaj napor odranije - rekla je Bilja pre nekoliko godina.

Inače, na zvaničnom sajtu piše i da su na nameštanje atlasa išle i druge javne ličnosti - Merima Njegomir, brojne operske pevačice, kao i Dragan Džajić, Ceca Bojković, Milorad Dodik...

Kurir.rs/ J.S.

Bonus video:

00:32

NOLE ZAPLESAO SA MAJKOM DIJANOM: Đoković napravio ŠOU na žurci! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track