ODAO JE! BIVŠA NBA ZVEZDA IMAO S*KS SA PEVAČICOM PROSTITUTKOM! Snimao njihov odnos, pa pokazivao drugarima, NOVI detalji skandala
Foto: EPA, Shutterstock

otkrivamo

ODAO JE! BIVŠA NBA ZVEZDA IMAO S*KS SA PEVAČICOM PROSTITUTKOM! Snimao njihov odnos, pa pokazivao drugarima, NOVI detalji skandala

Stars -

Poznata folk pevačica, koja već neko vreme radi i kao elitna prostitutka, o čemu smo juče pisali, imala je seks i s jednom bivšom NBA zvezdom sa ovih prostora.

Ona će tu noć posebno pamtiti, tvrdi naši izvor. Ne zato što joj se posebno dopao, već zbog toga što je on snimao njihov seksualni odnos, a onda je taj klip pokazivao drugovima i hvalio se time da je bio sa estradnom umetnicom. Kako kaže naš izvor, čim je čuo da folkerka pruža seksualne usloge za pare, odmah je rešio da je angažuje, mada naš sagovornik nije siguran u to da je sportista na kraju dao pare pevačici ili ga je častila.

Elitna Prostitucija, Folk pevačica
foto: Shutterstock

Preselo joj

Uglavnom, njemu se jako dopalo umeće estradne umetnice u krevetu i poželeo je da to trajno zabeleži video snimkom. Ubrzo nakon toga počeo je da se hvali kako je "odradio" poznatu pevačicu i svojim prijateljima je pokazivao klip u kojem se vidi kako ima seks sa njom. Iako od makroa zahteva da joj klijenti budu mlađi muškarci, sportisti nije mogla da odoli, ali se posle pokajala. Pevačica nije očekivala da će njen vip klijent pokazivati snimak njihovog seksualnog čina i kad je saznala za to, odmah ga je pozvala i rekla mu da to više ne radi jer ceo grad bruji o tome. Epilog ove priče je da folkerka više nije reagovala na pozive košarkaša da ponove susret, odnosno da opet imaju seks, poučena prvim negativnim iskustvom.

Elitna Prostitucija, Folk pevačica, Prostitucija, Seksi žena
foto: Shutterstock

Podsetimo, Kurir je juče objavio da jedna pevačica već neko vreme pruža seksualne usluge bogatim i moćnim ljudima, uglavnom po inostranstvu, za šta dobija pozamašne svote. Nezvanično, u pitanju je suma od 1.000 evra po klijentu, a njeno ime i fotografije nalaze se u katalogu jednog makroa koji ima široku poslovnu mrežu na više kontinenata. Pevačica se na ovaj korak odlučila zbog toga što je navikla da živi na visokoj nozi, a tezgi ima sve manje zbog pandemije virusa korona i samim tim fali joj novca. Njen prijatelj, koji je inače makro, pomogao joj je u pronalaženju dobrostojećih klijenata.

Prostitutke, Prostitucija, Elitna Prostitucija
foto: Shutterstock

Hoće samo mlađe

Folkerka se s klijentima, nakon lošeg iskustva sa košarkašem, isključivo viđa na nekoj destinaciji van Srbije, i to u najluksuznijim hotelima. - Ovakav vid zarade dopao joj se dok je bila u šemi sa jednim mlađim tipom, koji je imao porodicu, pa se s njom viđao kad otputuje preko. Njemu je imponovalo da bude sa poznatom pevačicom i nije žalio pare da je ima, a ona je pristala na sve što je bogataš poželeo. Viđali su se nekoliko meseci, sve dok njegova žena nije posumnjala da on ima aferu, pa je morao da se primiri. Ubrzo nakon toga pevačica se javila svom drugu makrou i rekla mu da želi saradnju s njim, jer smatra da ne postoje prepreke da počne s radom - rekao je naš izvor.

Tizer, Prostitucija, devojka, Elitna Prostitucija
foto: Shutterstock

kurir.rs/ Ekipa Kurira

Bonus video:

03:40

VISOKI DRŽAVNI SLUŽBENICI I POLICIJA SARAĐUJU SA MAKROIMA! Cveta jahting prostitucija u Crnoj Gori ŽENE NESTAJU BEZ TRAGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja