Pica od starog hleba
SASTOJCI
kriške starog hleba
kečap
sir
šunka, pečenica, pršut, kulen...
šampinjoni i masline (ako ih imate)
jaje (nije obavezno)
PRIPREMA
1. Isecite stari hleb na kriške (ne treba da budu debele) i poređajte ih u prethodno podmazan pleh. Preko toga nanesite kečap, preko njega sir (narendan ili isečen), pa na listiće iseckane pečurke i šunku, pečenicu, pršutu, slaninu ili kulen.
2. Zagrejati rernu na 200 stepeni, pa tek onda staviti picu da se peče.
3. Nakon 15 minuta je izvaditi iz rerne, brzo staviti jaje, malo ga posoliti i picu vratiti u rernu. Peći dok se jaje ne zapeče. Servirati vruće.
"MI NEĆEMO KAO AMERIKANCI DA UPADAMO NA UNIVERZITETE!" Vučić: Jedino mi je žao studenata koji žele da uče! (VIDEO)