Sastojci

- 500 g ćurećih grudi
- 400 g krompira
- 200 g paradajza
- 200 g paprike
- 200 g šargarepe
- 100 g crnog luka
- 2 čena belog luka
- 250 ml pileće supe
- 200 ml belog vina
- 2 kašike maslinovog ulja
- kašičica ruzmarina
- so, biber, lovorov list

Priprema
Sitno iseckajte crni i beli luk, oćišćenu šargarepu isecite na kolutove, paradajz na kriške, a krompir i papriku na kockice. Meso isečeno na kocke propržite na malo ulja, posolite i pobiberite. Dodajte luk, šargarepu i krompir, dinstajte pet minuta, pa nalijte supom i vinom. Zatim dodajte lovorov list, paradajz i ruzmarin i još malo prodinstajte. Prespite u vatrostalnu činiju i stavite u rernu zagrejanu na 180 stepeni oko pola sata.