Retko kada se slavi kada se gubi. Ali juče sa razlogom naši košarkaši zaslužuju titulu heroja dana.


Košarkaši Srbije izgubili su od Sjedinjenih Američkih Država u polufinalu Olimpijskih igara rezultatom 95:91, ali su pokazali odličnu igru i duh, a za "Puls Srbije" utiske je sabrao košarkaški trener i nekadašnji igrač Zoran Moka Slavnić.

- Moram da im čestitam na fantastičnoj igri, igrali smo savršeno, ali ni to ponekad nije dovoljno protiv Amerikanaca. Svi na terenu, svi na klupi, su dali pun doprinos i nisu mentalni pali, što mi se posebno dopada. Kada pričam o mentalnom sklopu, onda moram da izrazim neki polu strah za narednu utakmicu jer je velika šansa da smo se emotivno ispraznili - započeo je Moka.

Bonus video:

Kurir televizija "LEBRON JE NAPRAVIO KORAKE, NARAVNO DA SUDIJE NEĆE NJEMU TO DOSUDITI" Moka Slavnić ocenio: Za mene smo moralni pobednici

Potom je komentarisao suđenje sa polufinalnog meča:

- Svaka nepravda, kada igraš protiv Amerike je praktično nenadoknadiva. Međutim, spominju se neki koraci od strane Lebron Džejmsa, gde se ja slažem, ali se to toleriše na ovakvim takmičenjima, nećete sigurno svirati korake jednom Amerikancu koji je navikao na takav način igre. Svakako, najbliži smo bili iznenađenju, svetskom čudu, malo nam je falilo, to je samo pokazatelj da smo još uvek zemlja košarke i to me raduje. Iako smo izgubili, za mene smo moralni pobednici.


Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir televizija EKSKLUZIVNO! Nikola Rađen prvi put sa sinom u javnosti: Otkrio čime će se Aleksej baviti, A OVO JE REKAO O VATERPOLISTIMA NA OI