Pevačice Goga Gačić i Tamara Milutinović su retki primeri dugogodišnjeg prijateljstva na estradi. Njihovo prijateljstvo je posebno jer su bile deo grupe "Đavolice" i nakon raspada grupe su nastavile da se druže, pa čak i postale kume.

Međutim, malo ko zna da su Goga i Tamara u jednom periodu bile cimerke, što je detalj koji je nedavno otkrila Goga.

20240527-10-01-36djavolice--cokolada-i-vanila--official-video--2016.--youtube.jpg
Printskrin / You Tube 

- Živele smo zajedno šest meseci - otkrila je Goga za medije, a potom priznala u čemu se nisu nikako slagale.

- U spavanju se nismo slagale, pošto ja imam običaj uvek kada legnemo da spavamo, da joj kažem: "Da te poljubim za laku noć", to mi je nekako navika, a nju je to smaralo. Kaže mi da sam dosadna tad, to je mrzela. Nekako ja sam uvek bila mazna, a ona neko ko nije znao da pokaže osećanja.

screenshot-42.jpg
Printscreen/Youtube 

Ipak, istakla je da joj Tamara nikada nije zamerila to što je bila "mazna" i da je uvek pokazivala svoja osećanja na svoj način.


Goga je istakla da je Tamara učinila mnogo za nju, iako možda nije uvek izražavala svoja osećanja rečima.

Ipak, njihovo prijateljstvo je izdržalo sve te razlike i postalo još jače, što se može videti i u činjenici da su postale kume. Ovo prijateljstvo je primer vernosti i podrške, koje su retke osobine u svetu estrade.

- Uvek ona pokaže da me voli, ali to da mi kaže je retko, a kada mi to kaže znam da je u nekom dobrom radpoloženju ili malo u čašici - zaključila je Goga, prenosi Grand.

Kurir.rs

 Bonus video:

Kurir televizija KARLEUŠA JAVNO POZVALA CECU NA DUEL: Volela bih da se nađemo oči u oči pred kamerama! Ne bi mogla da mi parira, pala bi u moju senku