Predstojećeg sunčanog septembarskog vikenda posetite Gastrošor u Beogradu i pazarite specijalitete od proizvođača domaćih đakonija koji nam dolaze iz različitih krajeva naše zemlje.

Manifestacija „Dani domaće kuhinje” biće otvorena od 12 do 20 sati, a ulaz je slobodan.

Pripremite se za široku paletu domaćih proizvoda poput bagremovog, livadskog i šumskog meda, dvadeset različitih ukusa dimljenih sireva, domaćih pršuta i čvaraka, domaćih štrudli sa makom i orasima, namaza od aronije, jagode i višnje, sokova od maline, kozjih sireva i surutke, zimnice, ajvara, začina, kuhinjskih pomagala i još mnogo toga.

Privatna Arhiva Posetite Gastrošor u Beogradu i pazarite specijalitete od proizvođača domaćih đakonija

Za decu i odrasle organizovaćemo radionicu izrade grnčarskih proizvoda. Upoznajte Vladimira Minčića, grnčara, koji će nesebično sa svima vama podeliti znanje i iskustvo o ovom starom zanatu koji je danas sve manje zastupljen na našim prostorima.

Posetite najukusniju ulicu u prestonici i uživajte u bogatstvu ukusa i upoznajte domaće proizvođače.

U subotu i nedelju događaj će biti organizovan i u tržnom centru BIG PAZOVA u Novoj Pazovi. Vrata sajma biće otvorena od 10 do 20 časova i ulaz je besplatan.

Cilj manifestacije je promocija malih poljoprivrednih proizvođača hrane i pića, kao i način da pronađu mesto na tržištu.

Podsetimo, udruženje „Hrana sa naših polja” do sada je organizovalo veliki broj događaja na kojima se predstavilo više od 100 malih proizvođača tradicionalnih domaćih proizvoda iz Srbije.