Već ste bezbroj puta čuli da je sve ove godine poskupelo i da bez 1000 evra ne možete da otputujete na more. Ipak, KonTiki je za svoje putnike pronašao rešenje i ponudio odlične cene za paket aranžmane u Tunisu!

Ako ste planirali da za svoj odmor potrošite između 699 i 799 evra, imamo sjajnu ponudu za vas! Imate priliku da izaberete jedan od vrhunskih hotela u Tunisu, svi sa direktnim pristupom plaži i all inclusive uslugom.

houda.jpg
promo 
foto: Promo

Iz ponude izdvajamo sledeće hotele na bazi usluge all-inclusive za polazak 16.08. na 7 punih dana avionom, cene su izražene po osobi:

Club Tropicana 3* - 735 evra – Nalazi se u Monastiru, 3 km od aerodroma i 10 km od Susa, sa sopstvenom peščanom plažom, bazenima sa toboganima i raznovrsnim sadržajima za sve uzraste.

Jinene Resort 3*- 745 evra - Hotel se nalazi nadomak grada Susa na lepoj peščanoj plaži. Suncobrani i ležaljke su besplatni za goste hotela. Hotel ima otvoreni i zatvoreni bazen i tobogane za najmlađe goste.

riviera.jpg
promo 
foto: Promo

Houda Golf Beach & Aquapark 3* - 755 evra - Na svojoj peščanoj plaži u Skanesu, hotel nudi tri bazena, bazenom sa toboganima, dečijim bazenima i brojnim aktivnostima za sve uzraste.

Vincci Helya Beach Resort 4* - 765 evra - Hotel se nalazi u turističkoj regiji Skanes u Monastiru, od aerodroma je udaljen oko 800 m, a od grada Susa 15 km. Hotel poseduje svoju peščanu plažu, sa besplatnim ležaljkama i suncobranima za goste, i s brojnim sadržajima kao što su dva bazena, dečiji bazen, spa i wellness centar, sauna i đakuzi.

jenine-resort.jpg
promo 
foto: Promo

Riviera Hotel 4* - 775 evra - Izgrađen u mavarskom stilu, nalazi se u mestu Port El Kantaoui sa prelepom baštom, akva parkom i brojnim sadržajima idealnim za porodice. Udaljen je 250 m od peščane plaže, i nudi besplatne ležaljke i suncobrane, kao i razne sadržaje kao što su bazeni sa toboganima, dečiji klub i spa centar.

promo TOP PONUDA: Hoteli na plaži sa all-inclusive uslugom od 699 do 799 evra - AVIONOM!

Gosti i vodiči koji su boravili u Tunisu tokom juna i jula izuzetno su zadovoljni kvalitetom usluge i sadržajima hotela. Tunis je destinacija koja zaista opravdava krilaticu "dobar odnos cene i kvaliteta". Ne propustite priliku da se opustite uz prelepe plaže i vrhunske usluge po izuzetnim cenama. Rezervišite svoje mesto već danas i uživajte u nezaboravnom odmoru. Više informacija potražite na sajtu www.kontiki.rs ili u nekoj od KonTiki poslovnica u Novom Sadu ili Beogradu.

Promo