"Tata, tamo živi neki čovek": Dečak poverio svom ocu da im se neko uselio na tavan, otišao da proveri pa pretrnuo od straha
Dečak (5) rekao ocu da neko živi na njihovom tavanu, Foto: Profimedia

jezivo

"Tata, tamo živi neki čovek": Dečak poverio svom ocu da im se neko uselio na tavan, otišao da proveri pa pretrnuo od straha

Ludi svet -

Podrumi i tavani česte su lokacije jezivih scena u horor filmovima, ali objava jednog roditelja na platformi "X" pokazala je da možda u takvim filmovima ima i neke istine.

Naime, sve je počelo nakon što je otac dečaka primetio da su vrata tavana njihove kuće stalno otvorena. Sve ovo i ne bi bilo tako jezivo da su ta ista vrata oni otvarali, međutim, iza svega se krilo nešto potpuno neočekivano.

"Ne koristimo tavan, pa smo se zbunili. Još gore je bilo kada je moj sin (5) pogledao u mračni otvor i rekao - tamo živi čovek," objasnio je otac, a preneo "Daily Star".

Šokiran izjavom svog sina, otac nije imao izbora već da se popne na tavan i proveri o čemu je reč. Na licu mesta nije zatekao nikoga, ali je ostao izbezumljen kada je pronašao otisak šake!

Fotografije uz objašnjenje, odmah je podelio na društvenoj mreži "X", naglasivši da će zbog sumnje da im neko krišom dolazi, obavezno instalirati kamere.

Kao što je i bilo za očekivati, pratioci su ga obasuli komentarima.

"Da nije rakun? Da nije možda nešto ukradeno?” upitao je jedan od pratilaca.

"Čovek iz senke živi u potkrovlju i tako se bori sa visokim troškovima života," šaljivo se nadovezao drugi.

"Ovo je taktika koju koriste uljezi. Ušunjaju se na tavan dok su vrata garaže otvorena. Čekaju da porodica izađe napolje kako bi ih opljačkali. Nešto slično se dogodilo u mom komšiluku," zaključio je treći.

Šta biste vi uradili?

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

00:41

ŠOK NA SETU SNIMANJA FILMA O TOMI ZDRAVKOVIĆU! Usred scene im upao ULJEZ, glavni glumac pretrnuo, a onda je nastao HAOS (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track