Najmlađa ćerka holivudske zvezdeMeril Stripšokirala je mnoge svojom objavom na njenom Instagram profilu.

Naime, Luiza Džejkobson, majčinim stopama krenula je po odabiru karijere, ali ne i po odabiru partnera. Na pomenutoj objavi nalazi se sa svojom devojkom, Anom Blundel, koja se svojevremeno bavila produkcijom.

Do sada nije poznato da se Luiza izjašnjavala u vezi sa njenom seksualnom opredeljenošću, ali sudeći po rečima koje prate njihov selfi, reklo bi se da je odlučila.

"Blagoslovena sam što sam ušla u radosnu novu eru", napisala je Luiza i pored rečenice ostavila je emotikone vatrenog srca i, simbolične, zastave u duginim bojama, što implicira na to da je njena "radosna era" zapravo homoseksualna.

Uzevši u obzir da je fotografija objavljena na 75. rođendan Meril Strip, mnoge njene kolege su joj pružile podršku na hrabrosti da javno istupi.

"Kraljice, neka vam je srećno," napisala je dobitnica Oskara, Arijana Debos, čiji je komentar zapažen od mnogih.

Podsetimo, Luiza je ranije bila u ljubavi sa kolegom, glumcem Džonatanom Higinbotamom, kog je upoznala tokom studija na "Jejl" univerzitetu, a svoju slavu stekla je u ulozi Marijen Bruk u kostimiranoj, dramskoj seriji "Zlatno doba".

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!