GLUMICA KOJU OBOŽAVA CEO SVET ROĐENA U ZATVORU: Majka joj ZAGORČALA ŽIVOT, završile su i NA SUDU, a BOLEST BRATA ju je dotukla
Foto: Netflix/Moviestore / Shutterstock Editorial / Profimedia

ČUVENA BLER VOLDORF

GLUMICA KOJU OBOŽAVA CEO SVET ROĐENA U ZATVORU: Majka joj ZAGORČALA ŽIVOT, završile su i NA SUDU, a BOLEST BRATA ju je dotukla

Pop kultura -

Glumica Lejton Mister mnogima je najpoznatija po ulozi Bler Voldorf u hit seriji "Tračara", a malo ko zna da je u privatnom životu prošla pakao. Lejton je rođena 1986. godine u zatvorskoj bolnici, budući da je njena majka Konstansa Mister tada služila zatvorsku kaznu od trajanju od 16 meseci.

Tri godine pre rođenja ćerka, Konstansa je s još nekoliko članova porodice prokrijumčarila 544 kilograma marihuane s Jamajke u Ameriku, što je bio razlog njihovog hapšenja. Uz to, glumičina tetka bila je prva žena u Americi koja se našla na spisku 15 najtraženijih kriminalaca nakon što je pobegla iz zatvora.

Lejton mister
foto: Profimedia

Konstansa je nakon porođaja smela da zadrži bebu 3 meseca u pritvoru, a potom su brigu o glumici preuzeli baka i deda.

"Shvatila sam da nikoga ne mogu da osuđujem, a pogotovo ne svoje roditelje zbog ono što su radili u prošlosti, jer se ljudi menjaju", rekla je Lejeton jednom prilikom.

Ipak, glumica je kasnije tužila svoju majku jer je novac koji joj je slala za izdržavanje svog bolesnog, mlađeg brata potrošila na kozmetičke tretmane, plastične operacije, botoks i nadogradnju kose. Nakon četiri godine, dobila je sudsku bitku protiv svoje majke.

Zbog brata koji se bori s više dijagnoza, glumica joj je mesečno slala više od sedam hiljada dolara. Zatražila je i starateljstvo nad bratom, a nakon presude u svoju korist nije tražila nikakvu novčanu odštetu, već samo da joj majka zauvek nestane iz života. Međutim, majka joj je uzvratila protivtužbom i tvrdila da je prekršila ugovor i da ju je fizički zlostavljala.

Ispričala je kako joj je ćerka obećala da će joj davati 10.000 dolara mesečno, ali je taj iznos umanjila na "samo" 7.500 dolara. Žalila se i da je žrtvovala svoju sreću zbog ćerkine glumačke karijere i preselila se u Los Anđeles. Kasnije je ipak povukla tužbu.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Bonus video:

02:41

Životna priča Milenka Pavlova o glumi, dva braka i 12 selidbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track