DOJIĆU SVOJE UNUKE, MNOGO VOLIM BEBE: Glumica ne može da se pomiri sa odrastanjem dece, pa šokirala priznanjem!
Foto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

šta reći?

DOJIĆU SVOJE UNUKE, MNOGO VOLIM BEBE: Glumica ne može da se pomiri sa odrastanjem dece, pa šokirala priznanjem!

Pop kultura -

Glumica Fej Ripli (58) ima odraslu decu koja su krenula svojim putem, te neskriva da joj se javio osećaj "praznog gnezna". U braku dugom 23 godine dobila je ćerku Parker i sina Sonija koji su danas odrasli ljudi.

"Ovo je najizazovniji trenutak u mom životu, videti kako moja deca rastu. Ali onda tu prazninu možete popuniti ulogom bake i deke. Drago mi je što to radim, ali ja ću ih i dojiti. Moram priznati da jako volim bebe pa verujem da ću preuzeti i ulogu dojilje", kazala je glumica i ostavila javnost u šoku.

Fej Ripli progovorila o sindromu 'praznog gnezda'
Fej Ripli progovorila o sindromu "praznog gnezda"foto: Vianney Le Caer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fej je već govorila o tome kako je previše vezana za svoju decu i zaštitnički nastrojena prema njima. Teško joj pada njihovo odrastanje i period kada im više nije toliko potrebna kao kada su bili mala deca. Međutim, ona ima plan. Kako kaže, sina Sonija će namamiti da ostane u roditeljskom domu zahavljujući tome što dobro kuva te će mu biti teško da se odvoji od njene kuhinje.

Takođe je priznala i da je razočarana Parkerinom željom da postane glumica jer kao jedna od žena u industriji, zna kroz što žene prolaze te navodi da to nije toliko lepo koliko se čini.

Zahvalna je glumica i na vremenu povedenom s decom tkom karantina za vreme koronavirusa.

"Mogla sam da im kuvam. Bili su prisiljeni na vezu sa mnom koju bi već davno odbacili", rekla je Ripli, koja je glumila u serijama ‘Cold Feet‘, ‘Reggie Perrin‘, ‘Monday Monday‘, ‘Suspects‘ i drugima.

(Kurir.rs/Jutarnju/M.J)

Bonus video:

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track