ONA JE NAJLEPŠA SRPSKA KOŠARKAŠICA: Nedavno je dobila BEBU, a ovaj ŠMEKER osvojio je njeno srce!
Foto: Printskrin/Instagram

posvetila se majčinstvu

ONA JE NAJLEPŠA SRPSKA KOŠARKAŠICA: Nedavno je dobila BEBU, a ovaj ŠMEKER osvojio je njeno srce!

Pop kultura -

Jedna od najlepših srpskih sportiskinja košarkašica Višnja Stefanović igrala je za sve kategorije reprezentacije Srbije. Krajem prošle godine otkrila je kako je u poodmakloj trudnoći, a potom i poželela dobrodošlicu prinovi.

Višnja Stefanović igrala je za sve selekcije reprezentacije Srbije
Višnja Stefanović igrala je za sve selekcije reprezentacije Srbijefoto: FIBA

Ona će iz opravdanih razloga aktuelne Olimpijske igre u Parizu propustiti zbog brige o novorođenčetu, ali sugurno će biti velika podrška svojim saigračicama koje danas startuju svoju borbu za olimpijsku medalju.Košarkašice Srbije prvi meč igraće protiv Portorika.

Uživa u porodičnom životu

Višnja trenutno uživa na letovanju, a neretko na društvenim mrežama objavljuje i neke fotografije iz privatnog života. Ona se fotografisala tako i tokom trudničkih dana, ali i nakon dolaska prinove. Nekoliko fotografija podelila je i sa svojim partnerom o kojem nije govorila u javnosti. Osmesi na njihovim licima dovoljno govore o tome koliko su zaljubljeni i srećni.

Uzor joj je trofejna Sonja Petrović

košarkašku karijeru počela je u rodnom Kraljevu. Rođena je 12. marta 2001. godine. Visoka je 190 centimetara i igra na poziciji krilnog centra. Igrala je za Kraljevo, Art basket, Budućnost iz Podgorice. Otkrila je Višnja Stefanović jednom prilikom da je košarku počela da trenira 2014. godine, kada su srpski košarkaši osvojili srebro na Svetskom prvenstvu. Tada doček u Beogradu ostavio jak utisak na nju. Potiče iz sportske porodice, tata i brat su bivši košarkaši, a sestra rukometašica. Njen uzor u košarci je Sonja Petrović koja je u karijeri tri puta osvajala Evroligu. Pažnju na sebe Višnja Stefanović skrenula je sjajnim partijama u dresu Art Basketa sa kojim je osvojila Kup Milana Cige Vasojevića u sezoni 2020/21 i bila MVP završnog turnira tog takmičenja.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

00:17

Srbija Amerika Olimpijske igre

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track